Temel Karamollaoğlu’nu çok sinirlendiren teklif! Ali Babacan’a zehir zemberek sözler

Temel Karamollaoğlu’nu çok sinirlendiren teklif! Ali Babacan’a zehir zemberek sözler
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'ittifak içinde ittifak' modelinin uygulanamamasıyla ilgili Ali Babacan’ın DEVA Partisi’ne çok sert sözlerle yüklendi.

GÖKMEN ÜRKMEZ / GÜNBOYU

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, önerdikleri ancak diğer partiler tarafından kabul edilmeyen ''ittifak içinde ittifak'' modeli hakkında ilk kez bu kadar sert konuştu.

DEVA Partisi''nin, 2. ittifak içindeki partilerin Saadet Partisi listelerinden değil kendi logoları altında buluşma talebini eleştiren Karamollaoğlu, "Yeni kurulmuş bir parti, doğru dürüst AK Parti’den oy bile alamamış bir parti, bana bunları söylettirmeyin o zaman" dedi.

Karamollaoğlu, Ankara Masası programında gazeteci Gürkan Çakır''In konuğu oldu.

''İttifak içinde ittifak'' modeliyle 3 partinin SP logosu altında seçime girmesine DEVA Partisi''nin itiraz ettiği ve ittifak listelerinin kendi amblemi altında yer almasını istemesi hatırlatılan Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“SEN AK PARTİ’DEN BİLE OY ALAMAMIŞ BİR PARTİSİN”

"Böyle bir mantık olur mu, onlar kendilerini bir düşünsünler. Yeni kurulmuş bir parti. Doğru dürüst AK Parti''den bile oy alamamış bir parti. Bana bunları söylettirmeyin o zaman. 20 yıllık bir partiyi bırakacaksınız, seçim kurullarında ve sandıklarında temsil hakkı var. ''Siz durun biz girelim'' diyeceksiniz. Bunu söylediler doğru ama ben garipsedim. Böyle bir mantık olur mu? Bu yaklaşımdan dolayı olmadı, şimdi de kendi amblemlerinin dışında giriyorlar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar