Yüksek sesle müzik dinlediği için uyarıldı! 5 kişiyi bıçakla yaraladı!

Yüksek sesle müzik dinlediği için uyarıldı! 5 kişiyi bıçakla yaraladı!
Samsun'un İlkadım İlçesi'nde meydana gelen korkunç olayda, yüksek sesle müzik dinlediği için kendisini uyaran 4 kişiyi ve kavgayı ayırmak isteyen bir kişiyi bıçakla yaralayan Harun Parlak (39), saklandığı terasta yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Parlak, tutuklandı.

Dün gece Hançerli Mahallesi'nde yaşanan olayda, Harun Parlak ve arkadaşları evde yüksek sesle müzik dinlediği iddiasıyla Orçun Muhammed Ç. (18), Yağız K. (17), Enes T. (25) ve Halim A. (23) tarafından uyarıldı. Tartışma hızla büyüyerek kavgaya dönüştü ve Harun Parlak evden aldığı bir bıçakla sokağa çıktı. Kavga sırasında Orçun Muhammed Ç., Yağız K., Enes T. ve Halim A. ile kavgayı ayırmak isteyen Ali A. (59), Parlak'ın bıçak darbeleriyle yaralandı.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise şüpheli Harun Parlak'ı bir apartmanın teras katında saklanırken yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Harun Parlak, nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar