37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması

37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması
Mersin polisi, 37 ekip ile gerçekleştirdiği asayiş uygulamasında aranan bir şüpheliyi yakaladı ve 3 iş yerine çeşitli nedenlerden dolayı işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı 37 ekip, Mezitli, Yenişehir ve Akdeniz ilçelerinde eş zamanlı bir uygulama gerçekleştirdi.

Uygulama, genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların güvenliğini temin etmek ve suç işlemeye yönelik caydırıcı önlemler almak amacıyla yapıldı.Toplamda 486 şahsın GBT ve UYAP kayıtları sorgulandı.

Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması

Sorgulamalar sonucunda dolandırıcılık suçundan aranan bir şüpheli yakalandı.

Polis ekiplerinin denetimleri sırasında, mesul müdür bulundurmamaktan dolayı 2 iş yerine, kimlik bildirimi ve sigorta girişleri olmadan çalıştırmaktan dolayı ise 1 iş yerine işlem yapıldı.

Uygulama süresi 2 saat boyunca devam etti ve güvenlik güçlerinin vatandaşların güvenliğini sağlamak adına aktif bir şekilde görev yaptıkları görüldü.

Uygulamaların önümüzdeki dönemde de devam edeceği vurgulandı. Şehir genelindeki asayiş ve güvenlik tedbirlerinin sürekli olarak güçlendirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar