Buldan Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali'nin açılışı gerçekleştirildi

Buldan Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali'nin açılışı gerçekleştirildi
Bu sene 20’ncisi yapılacak  olan geleneksel ‘Buldan Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali’nin açılışı;  Mehteranın kahramanlık türküleri eşliğinde Alanyazı meydanı Belediye binası önünde, Denizli İYİ Parti İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Buldan İYİ Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Buldan Belediyesi Meclis Üyeleri, Buldan halkı ve AKP milletvekilleri Cahit Özkan ile Şahin Tin’in 1,5 saatlik beklenmesine rağmen gelmemeleri dolayısıyla gecikmeyle gerçekleştirildi.

GÜNBOYU / MEDİHA DEMİRCİOĞLU

İYİ Parti Buldan teşkilatının ‘stant açmak ile ilgili’ talebi, belediye tarafından festivale siyaset karıştırılmasının uygun olmayacağı kanaati doğrultusunda uygun görülmezken, AKP’nin bir standının açılmasına izin verilmiş olması tepkilere neden olurken, İl Başkanı Raziye Akışık ve İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş’ın yaptıkları uyarılar ile stant kaldırtıldı.

İYİ Parti heyeti, festivale katılan esnafı stantlarında ziyaret ederek ‘bol kazanç’ temennisinde bulundu. Buldan, Çarşı Camii bölgesinin dükkanlarının kapalı olması ve bölgeye girişteki ‘Yine de çaresizler çarşısı kapatıyoruz‘ ibareli levha-bu bölgeyi gene unuttunuz, ihmal ettiniz-uyarısını yapıyor gibiydi.

Festival, pazar günü sona erecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar