Yeşim Salkım’dan Seçil Erzan davasına ilişkin bomba iddia

Yeşim Salkım’dan Seçil Erzan davasına ilişkin bomba iddia
Yüksek getirili fon vaadi ile futbol dünyasından birçok ismin dolandırıldığı ve bankacı Seçil Erzan’ın tutuklandığı olayla ilgili oyuncu ve sanatçı Yeşim Salkım dikkat çapıcı bir iddia ortaya attı.

Kamuoyunda Fatih Terim fonu olarak bilinen yüksek getirili özel fon vaadiyle Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’la ilgili dava devam ediyor.

Bankacı Seçil Erzan hakkında toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyor.

Türkiye gündeminden düşmeyen bu dolandırıcılık davasıyla ilgili her geçen yeni bir detay ortaya çıkarken Enver Aysever'in programına konuk olan şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Seçil Erzan davasına dair ilginç bir tespitte bulundu.

Salkım, Seçil Erzan davası ile ilgili "Buradan çok güzel bir yasak aşk hikâyesi çıkacak. Kimle kimin arasında olduğunu anlamak için büyük fotoğrafa iyi bakmak lazım” dedi.

Aysever’in, “Bahsettiğin kişiler Fatih Terim ya da Arda Turan mı?” sorusunun üzerine Salkım, “Yok Arda’yı hiç karıştırmıyorum” ifadelerini kullandı”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar