Yeşim Çelebi kimdir? Bahar dizisi Demet Evgar'ın gençliğini oynayan Yeşim Çelebi kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizilerde oynadı?

Yeşim Çelebi kimdir? Bahar dizisi Demet Evgar'ın gençliğini oynayan Yeşim Çelebi kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizilerde oynadı?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından takip edilen Bahar dizisinde Demet Evgar'ın gençliğini oynayan Yeşim Çelebi'nin hayatı merak ediliyor. İnsanlar internette Yeşim Çelebi'yi araştırıyor. Peki Yeşim Çelebi kimdir? Bahar dizisi Demet Evgar'ın gençliğini oynayan Yeşim Çelebi kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizilerde oynadı?

Yeşim Çelebi kimdir?

Televizyon ekranlarının son zamanlardaki en popüler dizilerinden biri olan Bahar'da Demet Evgar'ın karakterinin gençliğini oynayan Yeşim Çelebi insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi internette Yeşim Çelebi'nin hayatını araştırıyor. Peki Yeşim Çelebi kimdir? Bahar dizisi Demet Evgar'ın gençliğini oynayan Yeşim Çelebi kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizilerde oynadı?

YEŞİM ÇELEBİ KİMDİR?

Yeşim Çelebi, 1998 yılında doğmuş olup tiyatro ve dizi film oyuncusu olarak tanınmaktadır. London Academy of Music & Dramatic Art'ta eğitim alan Çelebi, tiyatroculuk alanında da faaliyet göstermekte ve çeşitli tiyatro oyunlarında rol almaktadır.

Oyunculuğa adım atan Yeşim Çelebi, 2021 yılında Kırık Hayatlar dizisinde Esin Kocabey karakterini canlandırarak dizi dünyasındaki ilk deneyimini yaşadı. Ardından 2022 yılında Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sanem karakterini başarıyla hayat verdi. Çelebi, kısa film ve tiyatro projelerinde de aktif olarak yer almaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar