Yerli Malı Haftası'nda öğrenciler TOGG'u inceledi!

Yerli Malı  Haftası'nda öğrenciler TOGG'u inceledi!
Adana'nın Kozan ilçesinde Halit Dağlı İlkokulu öğrencileri, Yerli Malı Haftası'nda Türkiye’nin yerli ve milli ilk aracı olan TOGG’u büyük merak ve heyecanla incelediler.

Gemlik Mavisi, Kula Grisi, Pamukkale Beyazı renkleri ile merak uyandıran TOGG'u inceleyen öğrenciler, hayran kaldıklarını ifade ettiler.

TOGG’u inceleyen Yusuf Mirza Solmuşgül adlı bir öğrenci, “Yerli Malı Haftasını kutluyoruz. Doğayı koruyarak, kirletmeden kendi aracımızı üretelim. TOGG’u ilk gördüğümde yurtdışı arabası sandım. ama Türk arabasıymış. Çok sevindim” diye konuştu.

aw099809-05.jpg

Furkan Erdem isimle öğrenci ise, TOGG arabasını çok beğendiğini kaydederek, “Araç çok güzel, bu aracı üreten mühendislere çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

aw099809-07.jpg

Öğrencilerden Ahmet Kerem Özkan da yerli ve milli 'TOGG gelince çok sevindik ve inşallah bu okuldan Türkiye’yi ileri götürecek mühendisler çıkacaktır” dedi.

aw099809-03.jpg

Okul Müdürü Sevban Karaköse, Yerli Malı Haftası'nda her yıl annelerin ürettiği ürünler yerine, bu sene Türkiye’nin otomobili olan TOGG’la öğrencilerimiz bir araya getirmek istediklerini ifade etti.

aw099809-03.jpg

Karaköse, “Bu yıl Teknofest’in Adana’da yapılacağı haberi üzerine, öğrencilerimiz büyük heyecan yaşadı. Bizde ilçemizdeki TOGG sahiplerinden rica ettik. Araçlar okulumuza geldi ve öğrencilerimiz ülkemizin ürettiği yerli ve milli otomobilimizi görme tanıma şansı oldu” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar