Yeni emeklilerin promosyon tutarı ne kadar?

Yeni emeklilerin promosyon tutarı ne kadar?
Milyonlarca emekli Temmuz ayında maaşlarına zam aldı. Maaşlarda yaşanan artış sonrasında bankalar da promosyon ödemelerini güncelledi. Maaşlara göre ve bankalara göre değişkenlik gösteren promosyon ödemeleri son artışlar ile 8 bin TL'yi aştı. Yaşanan bu artışların ardından yeni emekliler de hak ettikleri promosyon miktarını araştırmaya başladı.

YENİ EMEKLİLERİN PROMOSYON TUTARI NE KADAR?

Maaşlarını taşımları halinde bankalar emeklilere promosyon ödemesi yapıyor. Geçtiğimiz ay maaşlarda yaşanan artış sonrasında promosyon ödemeleri de güncellendi. Bazı bankaların promosyon tutarı, 8 bin 250 TL''yi buldu. Peki bu gelişmeler ışığında emekli maaşını almaya yeni hak kazanmış biri bankaların sunduğu promosyon fırsatından nasıl yararlanacak?

Emekli promosyonları hakkındaki sorular gündem olmaya devam ediyor. Söz konusu duruma ilişkin son olarak; yeni emekli olan birisi emekli promosyonu almak için ne yapmalı sorusu araştırılmaya başlandı. İşte yanıtı...

YENİ EMEKLİ OLAN BİRİSİ EMEKLİ PROMOSYONU ALMAK İÇİN NE YAPMALI?

Emekliliği yeni başlayan birisi ilk maaşını aldığı banka ile ve ya başka bir banka ile sözleşme imzalayabilir. Böylelikle yeni emekli olmuş vatandaşlar da tıpkı önceki yıllarda emekli olanlar gibi şu anda verilen promosyon bedelini talep edebilir. Sözleşmenin ardından 3 yıllık taahhüd süresi başlamış oluyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar