Yazar Eylem Tok ve ailesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı işte beyaz sosyete masalı

Yazar Eylem Tok ve ailesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı işte beyaz sosyete masalı
Ehliyetsiz sürdüğü lüks araçla 1 kişinin ölümüne neden olan annesinin Mısır’a kaçırdığı 16 yaşındaki sürücünün ailesine ilişkin yeni detaylar şaşırttı.

İstanbul Eyüpsultan’da arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba çarpan ve Mısır’a kaçan 16 yaşındaki Timur Timurcihan’ın anne ve babasına ilişkin dikkat çeken yeni detaylar ortaya çıktı. Babası aylar önce polisten neden kaçtı? Yazar annenin kitabındaki “ölüm” sözleri ne anlatıyor? İşte detaylar…

Ünlü yazar Eylem Tok’un oğlu lüks cipiyle 5 kişiyi ezdi Mısır’a kaçtı! Kan donduran detaylar

1 ÇOCUK BABASI HAYATINI KAYBETTİ

Ünlü yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğullarının ehliyetsiz kullandığı lüks marka araçla yaptığı kazada 5 kişi yaralandı, yaralılar arasında bulunan 29 yaşındaki 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti.

Ünlü yazar Eylem Tok’un oğlu lüks cipiyle 5 kişiyi ezdi Mısır’a kaçtı! Kan donduran detaylar

Korkunç kazanın ardından olay yerine gelen Eylem Tok, oğlu ile birlikte Mısır’a kaçtı. Çocuk sürücü hakkında yakalama kararı çıkarılırken yeni detaylar da gün yüzüne çıktı.

1709660906355-eylem-tok-tc.jpg

BABASI DA ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIRKEN CEZA YEMİŞ

Ünlü isimlere yaptığı estetik operasyonları ile tanınan Bülent Timurcihan’ın ekim ayında trafik çevirmesine takıldığı, 1.24 promil alkollü olduğu tutanak tutulduğu sırada olay yerinden kaçtığı ortaya çıktı.

eylem-tok-scaled.jpg

Ünlü doktorun 1 ay sonra emniyete gelerek teslim olup “Alkollü olduğumdan dolayı yaşananları hatırlamıyorum” şeklinde ifade verdiği tespit edildi.

ekran-goruntusu-2024-03-05-134804.png

Yurt dışına oğlunu kaçıran anne yazar Eylem Tok’un kaleme aldığı MİHR ve Allah’ın Piyonları isimli kitaplarında yazan ifadeler de oldukça dikkat çekici.

jjj.jpg

Kitabın satış platformunda yer alan alıntılarda Eylem Tok’un MİHR isimli kitabından yapılan alıntılarda kafa karıştıran şu ifadeler yer alıyor:

1649239456-ac8d4ba9-d4c8-4224-9bb8-318115cdae31.jpg

“KİMİMİZ ÇİRKİN BİR SIVA KADAR İTİCİ”

Hepimiz bir beton yığınıyız. Hiç duvara bakmayız. Olduğumuz yerde, kendimizin dışına bakmış olsak, aslında kimimizin rengarenk, kimimizin çirkin bir sıva kadar itici olduğunu görürüz. Rengarenk yaşamlar ve de donuk bir sıva görünümlü berbat yaşamlar.

2024-03-05-133124.png

“SUSTUĞUMUZDA HER ŞEY KENDİLİĞİNDEN HALLOLUR”

Bazen hep susmak isteriz. Sustuğumuzda her şey kendiliğinden hallolur sanırız. Elbet yaşamın biraz gerisinde kalırız, zaten amaç da bu değil mi, bir an önce yaşayıp yaşlanalım isteriz keyif almadığın bir yaşamsa, geri kalmışlığın ne önemi var ki?

“YAŞAYABİLMEK İÇİN SUSTU”

Herkesin yeniden başlayabilmesi için en azından bir şansı olmalı. Kendine şans tanımayan insanlar, yalnızca ellerini açtılar. Bu yaşamı dilenmek değil, yaşam zaten herkesin hakkı, yaşayabilmek için sustu ve beklediler bu süreçte zaten yaşıyordular, öyleyse dile(n)dikleri neydi ve yaşadıklarının farkında mıydılar?

“Neden insanlar birbirlerini öldürüyorlar ki?”

esa.jpg

ekran-goruntusu-2024-03-06-135746.png

ekran-goruntusu-2024-03-06-135653.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar