İYİ Parti’de istifalar durdu yeni bir furya başladı: Bir isim daha adaylıktan çekildi

İYİ Parti’de istifalar durdu yeni bir furya başladı: Bir isim daha adaylıktan çekildi
Art arda istifalar ve yaşadığı krizlerle gündemden düşmeyen İYİ Parti’de bu sefer de adaylıktan çekilme furyası başladı. İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye başkan adayı Turgut Bucak, adaylıktan çekildiğini ve CHP’ye destek vereceğini açıkladı.

Cumhuriyet'in haberine göre, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde İYİ Parti'nin belediye başkan adayı olarak gösterilen Turgut Bucak, partisinin teşkilatı tarafından desteklenmediğini belirterek adaylıktan çekildiğini duyurdu.

CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’e destek vereceğini de açıkladı.

turgut-bucakin-adaylik-cekilme-gerekcesi-iyi-partide-neler-oluyor-jpg.webp

“YALNIZ BIRAKILDIĞIMI GÖRDÜM”

Bucak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“2024 seçimlerinde de partimiz, çalışma arkadaşlarımız ve Genel Merkezimiz tek başına seçime girme kararı almıştır. Bende bu kararın gereği olarak bu kritik ve zorlu süreçte İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı oldum. Ancak İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğim günden bu yana elimden gelen tüm maddi ve manevi çabayı kendi gücümle gösterirken, partimiz teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığımı gördüm. Yaptığım somut değerlendirmeler sonucunda, milletimiz için doğru olanı yapmak uğruna 5 Mart itibarıyla İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Adaylığından çekiliyorum”

İYİ Parti'nin bu kararıyla ilgili olarak parti yetkililerinden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Bucak'ın çekilmesinin Muratpaşa'daki siyasi dinamikleri nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar