Yaşar İpek’in pozundan çok estetiği dikkat çekti!

Yaşar İpek’in pozundan çok estetiği dikkat çekti!
Yaşar İpek yeni yıla umrede girdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Seren Serengil’in eski eşi İpek’in umre pozundan çok yaptırdığı çene estetiği dikkat çekti.

Gülben Ergen ve Emina Jahovic''ten sonra Seren Serengil’in eski eşi Yaşar İpek de umreye gitti. Instagram hesabından paylaştığı fotoğraftan çok yaptırdığı estetik olay oldu. İpek ise gelen yoruma "Yaş 40''ı geçti sevenlerime güzel gözükme isteğim sahne önünde olan biri için normal değil mi?" diyerek estetik yaptırdığını da onayladı.

Yaşar İpek "Sen darda, zorda olan her kuluna yardım et Ya Rabbi. Senden Sana sığınırız. Sen bağışlayanların en güzelisin. Bağışlamak yalnızca Sana aittir. Ya Rahman Ya Rahim Ya Gaffur Ya Şafi. Elhamdülillahirrabbilalemin" notunu sosyal medya hesabından paylaştı.

ÇENE ESTETİĞİ OLAY OLDU
İpek''in umre pozundan ziyade yaptırdığı çene estetiğiyle dikkat çekti. Yaşar "Kabe''den selam bakımlı olmayı seviyorum yaş 40''ı geçti sevenlerime güzel gözükme isteğim sahne önünde olan biri için normal değil mi?" diyerek estetik yaptırdığını onayladı. (Temizmagazin)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar