Depremzede aileyi İstanbul’da köşke yerleştirmişti! İsmini gizleyen ünlü oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı

Depremzede aileyi İstanbul’da köşke yerleştirmişti! İsmini gizleyen ünlü oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı
Oyuncu ve yapımcı Ali Burak Ceylan, geçtiğimiz yıl Üsküdar'da düşürdüğü cüzdanını bulup kendisine getiren öğretmen Muhammed Irmak'a yaptığı yardım, 6 Şubat'taki deprem felaketinden bir yıl sonra ortaya çıktı.

Kalp Atışı dizisinin ünlü oyuncusu Ali Burak Ceylan, düşen cüzdanını bulan öğretmen Muhammed Irmak'a teşekkür etmekle kalmayıp, ailesine de destek oldu. 6 Şubat depremine yakalanan öğretmen Irmak'ın ailesine, ünlü oyuncu Ceylan İstanbul'da bir köşk kiraladı. Başarılı oyuncunun yaptığı bu iyilik depremden aylar sonra ortaya çıktı. Öte yandan ünlü isim isminin gizli kalmasını da istediği ortaya çıktı.

Ali Burak Ceylan, yaptığı yardım hakkında yaptığı açıklamada, "Onlarca yardımseverle birlikte yaptık, ben sadece organizasyonun yüzü oldum" dedi.

s-5b891f7e44b73b05e67583a2241ce0779e5a36e3.webp

Yardımı alan Muhammed Irmak ise yaşadığı zor günleri anlatarak, "Adıyaman'da öğretmenim. Yarıyıl tatili için İstanbul'a gelmiştim. Üsküdar'da bulduğum cüzdanın sahibi ünlü bir oyuncu çıktı. Depremden sonra yardım elini uzattı, köşk kiraladı. Aileme destek oldu" şeklinde konuştu.

s-a0d5ea3822c7bd34cffb57ecfb2feae5ebd123fc.webp

İSMİNİ GİZLİ TUTTU

Irmak, Ceylan'ın talebi üzerine oyuncunun ismini açıklamamayı tercih etti. Ceylan'ın yardımıyla evsiz kalan depremzedelerin hayatına dokunulduğunu belirten Irmak, akrabalarının depremde hayatını kaybetmesi üzerine Ceylan'a tekrar başvurduklarını söyledi.

Ali Burak Ceylan ise yaptığı yardımın sadece kendi çabası olmadığını vurgulayarak, "Sadece ben değil, onlarca hayırseverle bir olup o köşkü tadilata soktuk. Dua edeni de yardım etti, koltuk yollayanı da... Ben sadece organizasyonu yapan ve görünen yüzü oldum" şeklinde konuştu.

65c09490ec1fe785-w1200xh1015.webp

s-97a74634e9fbf244c60e7a2ead184f9485cbf709.webp

ALİ BURAK CEYLAN KİMDİR?

Türk dizi ve sinema sektörünün genç yeteneklerinden biri olarak öne çıkan Ali Burak Ceylan, 26 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ailesinin tek erkek çocuğu olan Ceylan'ın bir abisi ve bir ablası bulunuyor. Henüz 14-16 yaşlarındayken Demir sporunda başarılı bir güreşçi olarak dikkatleri üzerine çekti. Sağlık sorunları nedeniyle güreşe veda etmek zorunda kaldı ve bu dönemde binicilik sporuna yönelerek yeni bir tutkuya adım attı. Kocaeli Üniversitesi Atçılık ve Antrenörlüğü Bölümü'nden mezun olan Ceylan, aynı zamanda Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Eğitim hayatının ardından bedensel ve zihinsel engelli bireylere atla terapi ve rehabilitasyon çalışmalarıyla destek olma misyonu üstlendi. Bu anlamlı projelerle topluma katkı sağlayan Ali Burak Ceylan, sadece yetenekleriyle değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerindeki aktif rolüyle de dikkat çekiyor.

2014 yılında Türk televizyonlarının sevilen dizisi "Diriliş Ertuğrul"da at binme sahnelerindeki performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Bu deneyim, Ceylan'ın televizyon dünyasındaki çıkışını sağladı ve izleyiciler tarafından sıcak bir karşılama ile karşılandı.

2015 yılında yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği ve başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı "Kara Sevda" dizisi ile dizi oyunculuğuna adım atan Ali Burak Ceylan, bu projede gösterdiği performansla kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edindi.

2017 yılında yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı "Kalp Atışı" adlı dizide Oğuz karakterine hayat veren Ceylan, Gökhan Alkan, Öykü Karayel, Ege Kökenli, Fatih Dönmez ve Hakan Gerçek gibi deneyimli oyuncularla birlikte başarılı bir işe imza attı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar