Yalı Çapkını ekibinden muhteşem 100. yıl kutlaması: Cumhuriyet çok yaşa!

Yalı Çapkını ekibinden muhteşem 100. yıl kutlaması: Cumhuriyet çok yaşa!
Her bölümüyle reyting rekortmeni olan Yalı Çapkını oyuncuları ve ekibi Cumhuriyet’in 100. Yılını tüyleri diken diken bir videoyla kutladı.

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Yalı Çapkını' dizisinin oyuncuları ve ekibi bu kez senaryosu ile değil kamera arkasıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi kadrosu Cumhuriyet'in 100. yılını çok konuşulacak bir videoyla kutladı.

yali-capkini.webp

Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde dizide 'Kazım' isimli karakteri canlandıran başarılı oyuncu Diren Polatoğulları, tüm kadroyu yalının bahçesine çıkarıyor. Dizinin kadın oyuncularının kol kola girip bahçeye çıkması ise adeta 'Cumhuriyet kadınları' anlamını taşır nitelikte. Yalının bir yanına Türk bayrağı asılırken diğer taraftan ise dizinin teknik ekibi dev Atatürk bayrağını astı.

yali-capkini2.webp

CUMHURİYET ÇOK YAŞA

Tüm kadronun ise hep bir ağızdan "Cumhuriyet çok yaşa" sözleri tüyleri diken diken etti. Yalı Çapkını resmi hesaplarından o anlar şu sözlerle paylaşıldı: "Cumhuriyet çok yaşa! Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük armağını olan Cumhuriyet'in 100. yılı kutlu olsun!

09o.jpg

0pp0.jpg

yali-capkini-ataturk.webp

yali-capkini8.webp

ii.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar