Wout Weghorst'un yeni takımı belli oldu

Wout Weghorst'un yeni takımı belli oldu
Wout Weghorst'un Manchester United'dan sonraki durağı belli oldu. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Beşiktaş, ikinci yarısını İngiliz ekibinde geçiren Wout Weghorst'un yeni takımını Alman basını yazdı. İşte detaylar...

MUHARREM KAZER-GÜNBOYU

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Wout Weghorst'un yeni adresi belli oldu. Son olarak Manchester United'da forma giyen ve bonservisini elinde bulunduran Burnley'e dönen Wout Weghorst, Bundesliga'ya gidiyor.

ÖNCE BEŞİKTAŞ, SONRA MANU FORMASI GİYDİ

Geçtiğimiz sezonun başında Beşiktaş'ın Burnley'den kadrosuna kattığı Wout Weghorst, başarılı performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Ancak sezon ortasında sürpriz bir şekilde siyah-beyazlılardan ayrılan Hollandalı golcü, Premier Lig devi Manchester United'a gitmişti. İngiliz ekibinde aradığını bulamayan Weghorst, bu yaz bonservisini elinde bulunduran Burnley'e geri döndü.

WOUT WEGHORST'UN YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Almanya basınından Bild'in haberine göre; Bundesliga takımlarından Hoffenheim, Burnley'den Wout Weghorst'u 1 yıllığına kiraladı. Son görüşmelerin ardından transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Wout Weghorst, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Beşiktaş formasıyla 18 resmi maça çıkarken 9 gol ve 4 asistle skora etki etti. Sezon ortasında gittiği Manchester United'da ise 31 resmi maça çıkan 31 yaşındaki Hollandalı golcü, 2 gol ve 3 asistle skora etki edebildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar