Will Smith'e men cezası

Will Smith'e men cezası
Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri, ABD'nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenen, sunuculuklarını Amy Schumer, Wanda Sykes ve Regina Hall'un yaptığı törenle sahiplerini bulmuştu.
Hollywood''un ünlü yıldızı Will Smith ise Oscar töreninde komedyen Chris Rock''a tokat atarak gündeme bomba gibi düşmüştü. Smith bu davranışı sebebiyle 10 yıl boyunca Oscar''dan ve Akademi etkinliklerinden men cezası aldı.
 
Hollywood Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin Yönetim Kurulu Üyesi aktör Whoopi Goldberg yaptığı açıklamada, Smith’in yaptıkları nedeniyle büyük sonuçlarla karşılaşacağını ancak Oscar ödülünün geri alınmayacağını belirtmişti.
 
ŞAKAYA KIZDI TOKAT ATTI
 
Will Smith geceye eşi Jada Pinkett-Smith ile katılmıştı. Chris Rock''ın eşiyle ilgili yaptığı espriye ise beklenmedik bir tepki göstermişti. Saç dökülmesine neden olan rahatsızlığı bulunan Jada Pinkett-Smith''in saçsız başı hakkında, "Jada seni seviyorum, GI Joe 2 yakında, sabırsızlıkla görmeyi bekliyorum." şeklinde espri yaparak, Smith''in üzerine yürümesiyle birlikte tokadına maruz kalmıştı. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar