Will Smith'ten şaşırtan karar

Will Smith'ten şaşırtan karar
Oscar ödülünün geri alınıp alınmayacağı merak edilen Smith, Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa etti.

WILL SMITH'TEN ŞAŞIRTAN KARAR

Oscar törende Chris Rock''a attığı tokatla büyük bir skandala sebep olan Will Smith, şaşırtan bir karar aldı. Herkes King Richard filmiyle kazandığı Oscar ödülünün geri alınıp alınmayacağını merakla beklerken 54 yaşındaki oyuncu, kendisi ilginç bir çıkışta bulundu.

Smith, Oscar Ödülleri''ni veren Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi''nden istifa etti. Smith, törende başarı kazanan meslektaşlarına odaklanılması gerektiğini düşündüğü için böyle bir karar aldığını belirtti. Will Smith, buna ek olarak Akademi tarafından kendisine yönelik olarak alınacak her kararı da kabul edeceğini vurguladı.


''YAPTIĞIM AFFEDİLEMEZ''

Variety dergisine konuşan Will Smith, tokat attığı Chris Rock ve ailesi de dahil olmak üzere o tokadıyla kırdığı insanların listesinin uzun olduğunu belirten Smith, şöyle devam etti: "Akademi''nin güvenine ihanet ettim. Diğer adayların ve kazananların olağanüstü çabalarını kutlama fırsatından mahrum bıraktım." 

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?

Will Smith''in Akademi üyeliğinden istifa etmesinin sonuçları ne olacak? Smith bundan böyle Oscar Ödülleri için oy veremeyecek. Ama King Richard ile kazandığı en iyi erkek oyuncu Oscar''ı, Akademi Yönetim Kurulu''ndan aksi bir karar çıkmadıkça elinde kalacak. Gelecek yıllardaki Oscar törenlerine davet edilebilecek. Hatta yine ödül için aday gösterilebilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar