WhatsApp'ta yeni dönem: Artık kolay kolay silemeyeceksiniz!

WhatsApp'ta yeni dönem: Artık kolay kolay silemeyeceksiniz!
Milyonlarca kullanıcıya sahip anlık mesajlaşma platformu olan WhatsApp, sohbet ve grup mesajlarına sabitleme özelliği getirildi.

WhatsApp kullanıcıları artık fotoğraf, anket ve emoji dahil her türlü yazışmayı sabitleyebilecekler. Ancak kullanıcılar tek seferde yalnızca bir sohbeti sabitleyebilecekler.

Bu özellik, kullanıcıların hızlı bir şekilde önemli bilgilere ulaşmalarını sağlamak amacıyla getirildi.

Özellikle WhatsApp gruplarında ve kanallarında, yöneticiler tarafından izin verildiği durumlarda belirli bilgiler sabitlenebilecek. Bu güncelleme sayesinde kullanıcılar, öne çıkan bilgilere daha kolay erişim sağlayabilecekler.

2.webp

MESAJLAR NASIL SABİTLENİR?

Android cihazlarında, bir mesajı sabitlemek için önce mesajı seçip basılı tutun, ardından "Sabitle" seçeneğine dokunun ve sabitleme süresini 24 saat, 7 gün veya 30 gün olarak seçin.

iPhone kullanıcıları ise bir mesajı sabitlemek için önce mesajı seçip basılı tutun, ardından diğer seçeneklerden "Sabitle"ye dokunun ve sabitleme süresini 24 saat, 7 gün veya 30 gün olarak seçin.

1.jpg

Sabitlenen mesajlar, sohbetin üstünde bir bant olarak görüntülenir. Eğer sabitlemeyi kaldırmak istiyorsanız, mesaja basılı tutun ve "Sabitlemeyi kaldır" seçeneğini seçerek sabitlenen mesajı kaldırabilirsiniz.

WhatsApp canlı destek özelliğini kullanmak için uygulamada Ayarlar kısmına gidin, ardından Yardım > Bize Ulaşın seçeneklerini takip edin. "Size nasıl yardımcı olabilirim?" bölümüne sorunuzu yazarak Gönder düğmesine tıklayın. Bu adımları takip ettikten sonra, size özel bir sohbet odası açılarak canlı destek alabilirsiniz.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar