WhatsApp'ta son görüldü ve çevrimiçi özelliği kaldırıldı mı?

WhatsApp'ta son görüldü ve çevrimiçi özelliği kaldırıldı mı?
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsAppp'ta yaşanan bir problem kullanıcıların tepkisini çekti. Çevrimiçi görülme, son görüldü ve yazıyor özellikleri kullanılamazken kullanıcılar ise arama motorlarında WhatsApp'ta son görüldü ve çevrimiçi özelliği kaldırıldı mı? sorusuna yanıt arıyor.

WhatsApp'ta son görüldü ve çevrimiçi özelliği kaldırıldı mı?? Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta son görüldü, çevrimiçi ve yazıyor gibi özelliklere kullanıcılar bir süredir ulaşamıyor. Bu nedenle birçok kullanıcı arama motorlarında WhatsApp'ta son görüldü ve çevrimiçi özelliği kaldırıldı mı? sorulsunun yanıtını araştırıyor. İşte konuyla ilgili detaylar…

WHATSAPP SON GÖRÜLDÜ VE ÇEVRİMİÇİ ÖZELLİĞİ KALDIRILDI MI?

Twitter üzerinde de gündem olan problem nedeniyle kullanıcıların son görülme, yazıyor veya çevrim içi şeklinde üst kısımda yer alan bildirimleri kaybolmuş durumda.

Bunu düzeltmek için gizlilik ayarlarına girmeye çalışanların ise erişim problemi ile karşı karşıya kalıyor. Normalde bu ayarlar kullanıcı tarafından yapılabiliyordu ancak şu anda açık tutanların da bildirimleri görünmüyor.

SUNUCULARDAN KAYNAKLI BİR HATA

Webtekno'da yer alan habere göre sunuculardan kaynaklı bu hataların yaşandığı resmileşti.

WhatsApp'ta yazıyor, son görüldü ve çevrimiçi özelliklerinin kaldırılmadığı ifade edilirken kısa zamanda sorunun çözülmesi bekleniyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar