57 yaşında ama gören 17 sanıyor! Adeta yaşlılığa meydan okuyor

57 yaşında ama gören 17 sanıyor! Adeta yaşlılığa meydan okuyor
57 yaşındaki Edson Brandao, egzersiz, cilt bakımı, sağlıklı beslenme gibi yöntemlerle yaşlanmaya meydan okuyor.

Brezilya'da yaşayan Edson Brandao, 26 Şubat 1967'de doğdu. 57 yaşında olmasına rağmen genellikle 17 yaşında olduğu düşünülüyor. Brandao, kendini hiç yaşlı hissetmediğini ve gençlik enerjisiyle dolu olduğunu belirtti.

Edson, hayatının büyük kısmında fitness ve sağlıkla ilgilenmiş olsa da, bu konuda bağlılığının zaman zaman dalgalanmalar gösterdiğini belirtiyor. Ancak 40 yaşına geldiğinde sağlığının önemini anlamaya başladığını ve bu konuya daha fazla önem verdiğini ifade ediyor. Sosyal medya üzerinden öğrendiği egzersiz, beslenme ve zihinsel sağlık rutinlerinden ilham alarak yaşlanmayı mümkün olduğunca ertelemeye odaklandığını dile getirdi.

Edson, genç görünümünün sırrının 17 yıldır aynı rutini takip etmek olduğunu belirtti. Her gün spor salonuna gittiğini ve burada ağırlık kaldırdığını, 40 dakika kardiyo egzersizi yaptığını ifade etti. Ayrıca sağlıklı bir diyet uygulamak için bol miktarda meyve, sebze ve su tükettiğini de ekledi.

Edson, yaşlanma karşıtı kremler ve haftada bir kez kullandığı kil maskesi gibi sıkı bir cilt bakımı rutini bulunduğunu açıkladı. Edson, "Bu bakımları her gün düzenli olarak uyguluyorum. Yaşınızın hiçbir önemi yok, her şey mümkündür. Hayatınızı her zaman daha iyiye doğru değiştirebilirsiniz." şeklinde konuştu.

Edson, Norveç'in Oslo şehrine yaptığı bir seyahatte, kimliğini yanında bulundurmadığı için bir gece kulübünde içeri alınmadığını paylaştı.

Edson, Instagram hesabı üzerinden takipçilerine genç kalma tüyolarını paylaşırken, 57 yaşında olduğuna inanmayanlar tarafından sık sık eleştiriyle karşılaştığını dile getirdi.

GENÇ KALMANIN SIRRI NEDİR?

Vücudumuzu genç ve sağlıklı tutmak için düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek, stresten uzak durmak, uyku düzenimize dikkat etmek, sigara ve alkol tüketiminden kaçınmak ve güneş koruması gibi önlemler alabiliriz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar