Bu iddia ortalığı karıştırır: Ahmet Hakan evine eşcinsel yazar çağırıp sürekli azarlıyor

Bu iddia ortalığı karıştırır: Ahmet Hakan evine eşcinsel yazar çağırıp sürekli azarlıyor
Habertürk yazarı Oray Eğin, Kanal D'de 'gay' kelimesinin sansürlenmesine tepki göstererek, Demirören Medya Grubu'na ait Hürriyet bünyesinde 5 eşcinsel yazarın bulunduğunu öne sürdü.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

Habertürk yazarı Oray Eğin, Demirören Medya'ya ilişkin çok konuşulacak iddiaları köşesine taşıdı. 

Eğin, isim vermeden Hürriyet Genel Yönetmeni Ahmet Hakan'a gönderme yaparak, gazetede 5 eşcinsel yazar olduğunu, Hakan'ın bunlardan birini ise evine çağırarak azarladığını öne sürdü. 

Oray Eğin'in 'eşcinsel iddialarının' nedeni ise geçtiğimiz günlerde Demirören Medya'ya ait Kanal D'de yayınlanan “Kocan Kadar Konuş” filminde, Enis Arıkan ile Ezgi Mola'nın sohbet ettiği bir sahnede kullanılan 'gay' ve "o aileye içgeysi giderim" ifadelerinin sansürlenmesi.

"5 EŞCİNSEL YAZAR VAR"

Oray Eğin'in Habertürk'teki yazısından çok konuşulacak o bölüm şöyle:

"Önceki gün Demirören Ailesi’nin sahibi olduğu Kanal D’de “gay” kelimesi sansürlendi. Halbuki yılbaşından önce patronun eşini başka iş adamlarının eşleriyle bir alışveriş merkezinde çay saatinde görmüş, masalarındaki bir eşcinselle nasıl samimi olduklarına dikkat etmiştim. Tek fonksiyonu ünlülerin (ve zenginlerin) yanında dolanmak, “çantacılık” yapmak olan bu kişi Hürriyet’e köşe yazarı da yapıldı. Hatta gazetenin birbirine benzer -sayabildiğim kadarıyla- toplam beş eşcinsel köşe yazarı bile var. İçlerinden biri de Yozgatlı gazete yöneticisinin eşcinsel bir erkek olduğu halde “Kadın” diye isim taktığı ve zaman zaman evine çağırıp azarlayarak günlük stresini üzerinden attığı bir tip."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar