WhatsApp Web için sesli ve videolu arama özelliği geliyor

WhatsApp Web için sesli ve videolu arama özelliği geliyor
WhatsApp'ın masaüstü uygulamasına gelecek yeni özelliklerin son testlere girdiği ortaya çıktı. Bu özellikler arasında sesli ve videolu görüşme de bulunuyor.

WhatsApp Web'e yeni özellik geliyor

Çalışmalarını genellikle bilgisayar üzerinden yürüten insanların yoğun bir şekilde kullandığı WhatsApp Web, bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda "resim içinde resim " güncellemesini almıştı.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın web sürümüne, şimdi de sesli ve görüntülü görüşme özelliği geliyor. İlk olarak geçtiğimiz ekim ayında ortaya çıkan bu özellikler, artık son testlerden geçiyor.

whatsapp-719.jpg

Paylaşılan ekran görüntüsüne bakıldığında, WhatsApp Web'e sesli ve görüntülü arama simgelerinin geleceğini görülüyor. Ancak görselde de görüldüğü gibi, bu özellikler henüz beta aşamasında bulunuyor.

Yeni özelliklerle ilgili şimdilik herhangi bir bilgi paylaşmayan WhatsApp, son güncelleme ile bu özelliğin neredeyse hazır olduğunu göstermiş oldu. Bu nedenle kısa süre içinde sesli ve görüntülü arama özelliğinin, WhatsApp Web'e geleceğini söyleyebilir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar