Wednesday 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix açıkladı

Wednesday 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix açıkladı
2022 yılının dünyada en çok izlenen dizilerinden biri olan Wednesday hakkında hayranlarını sevindirecek haber geldi. Dizinin yapımcısı Netflix, yayınladığı video ile 2. sezonun geleceğini resmen duyurdu.

Kasım ayında yayınlanmaya başlayan Addams ailesi uyarlaması Wednesday dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı merak ediliyordu. Netflix''te aylarca en çok izlenen dizi sıralamalarında birinci sırada kalan yapım, Netflix tarihinin en çok izlenen dizisi olmuştu. Bu başarının ardından 2. sezon çalışmalarına hız veren Netflix, müjdeli haberi dizinin hayranlarına resmen açıkladı.

2024 YILINDA GELECEK

Netflix tarafından yapılan açıklamada herhangi bir tarih verilmemiş olsa da, dizinin çekimlerinin 2023 yaz aylarında gerçekleşeceği ve 2024 yılında yayına sunulacağı bekleniyor.  Tim Burton imzalı Wednesday, çıkar çıkmaz interneti adeta kasıp kavurdu ve Netflix’in şu ana kadarki en başarılı yapımları arasında yerini almayı başardı. 8 bölümlük dizi Addams ailesinin kızı Wednesday Addams’ın Nevermore Academy’deki maceralarına odaklanıyor.



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar