Wanda Nara'yı unuttu: İşte Icardi'nin yeni aşkı

Wanda Nara'yı unuttu: İşte Icardi'nin yeni aşkı
Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız forveti Mauro Icardi, Wanda Nara ile olan ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Arjantinli forvetin yeni sevgilisi belli oldu.

Icardi''nin Wanda Nara''dan ayrıldıktan sonra Arjantinli oyuncu ve model olan Floppy Tesouro''ya tutkulu bir şekilde bağlandığı iddia edildi. 

Arjantinli forvet, kısa süre önce eşi Wanda Nara ile aralarının bozulmasının ardından ayrıldıklarını açıklamıştı. Icardi, ayrılık açıklamasının ardından Wanda''ya olan aşkı için savaşacağını söylemiş ve barışmak için büyük bir gayret göstermişti. İkili, bir süre sonra yeniden bir araya gelmiş ancak barışmadıklarını ve çocukları için hep dost kalacaklarının altını çizmişlerdi. 



GÖNLÜNÜ KAPTIRDI

Bu olayların ardından Icardi, Wanda Nara ile yeniden bir araya gelemeyeceğini anladı ve gönlünü başka bir güzele kaptırdı. Arjantin''de yayın yapan La Nacion gazetesi; Mauro Icardi''nin Wanda Nara ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir ilişkiye başladığını açıkladı. 

Haberde, Mauro Icardi''nin, Arjantinli oyuncu ve model olan Floppy Tesouro''ya tutkulu bir şekilde bağlandığı belirtildi. 

Tesouro, Icardi''nin arkadaşlarıyla beraber çektiği fotoğraflarda dikkat çekici bir yakınlıktaydı ve görüntülerin, her şeyi anlattığı vurgulandı. İkili, kısa süre önce sosyal medya üzerinden birbirlerini takip etmeye başladılar ve karşılıklı olarak fotoğraflarını beğendiler. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar