Vince çıkan depremzede isyan etti: Yalvardım neredeydiniz, devlet neredeydi?

Vince çıkan depremzede isyan etti: Yalvardım neredeydiniz, devlet neredeydi?
Depremden en fazla etkilenen ve en fazla can kaybının olduğu illerden biri olan Adıyaman’da vince tırmanan bir depremzede intihar girişiminde bulunarak “Yalvardım ben, 'Neredeydiniz, devlet neredeydi?” diyerek isyan etti.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6''lık iki büyük depremin ardından 10 ilde 18 bini aşkın kişi hayatını kaybetti. Adıyaman’da vince tırmanan bir depremzede intihar girişiminde bulundu. Depremzedenin “Yalvardım ben, ''Neredeydiniz, devlet neredeydi?” diyerek isyan ettiği anlar yürek sızlattı.

Depremin vurduğu kentlerde arama-kurtarma çalışmaları beşinci gününde devam ederken yıkılan binalarda enkaz altında kalan çok sayıda insan kurtarılmayı bekliyor. Sağ kalan depremzedeler zorlu hava koşulları ve olanaksızlıklarla mücadele ediyor.

BirGün''ün haberine göre, depremden en fazla etkilenen ve en fazla can kaybının olduğu kentlerden biri de Adıyaman oldu. Adıyaman Valiliği’nin karşısında enkaz kaldırma çalışmaları için kurulan bir vince tırmanan depremzede, intihar girişiminde bulundu.

Elinde bıçak olduğu da görülen depremzedenin “Neredeydiniz? Devlet neredeydi? Yalvardım ben…” diye bağırdığı duyuldu. Depremzedenin tırmandığı vincin çevresi aynı zamanda arama-kurtarma ekiplerinin toplanma alanı. Yurttaş, ikna edilmeye çalışılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar