Kırıkkale'de iki otomobil kaza yaptı: 5 yaralı

Kırıkkale'de iki otomobil kaza yaptı: 5 yaralı
Kıırkkale'de şerit ihlali sonucu iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada beş kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale’de, gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, şerit ihlali sonucu iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Olay, Osmangazi Mahallesi Şirinevler Caddesi ile Doğu Bulvarının kesiştiği noktada gerçekleşti. M.J.R. idaresindeki 71 MA 0653 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen A.F.U. yönetimindeki 06 K 6958 plakalı otomobil, kavşakta karşı karşıya gelerek kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, sürücü M.J.R. ile araçta bulunan S.M., M.S., ve M.M.A. sıkışarak yaralanırken, diğer araçta yolcu olarak bulunan E.K.A. da yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kırıkkale'deki hastanelere sevk edildi. Yapılan açıklamalarda, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar