Üsküdar’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! Başörtüsünü silah olarak kullandı

Üsküdar’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı!  Başörtüsünü silah olarak kullandı
İstanbul’da ev sahibi ve kiracısı arasında yaşanan kriz pes artık dedirtti. Ev sahibi, ev bastı tehditle savurdu.

İstanbul'un Üsküdar Ahmediye Mahallesi'nde G.A. adlı kiracı, ev sahibinin kira artışı talebine itiraz ettiğini söyleyerek, ardından evi tahliye etmeleri istendiğini iddia etti.

Bu olayın ardından G.A., 2023 yılında ödeme yaptığını belirttiği kira bedelleri konusunda icra ve tahliye davasıyla karşı karşıya olduğunu öğrendi.

Yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. G.A.'nın ara bulucu olarak gönderdiği kardeşi T.A., ev sahibi tarafından iddiaya göre saldırıya uğradı.

uskudarda-tahliye-davasi-acan-ev-sahibi-kiracinin-kardesine-saldirdi-9203-dhaphoto5.jpg

DAVA AÇILDIĞINI ÖĞRENDİ

T.A.'nın saldırıya uğraması sonrasında polis merkezine giden G.A., kendisi hakkında dava açıldığını öğrendi. Şaşkınlık içinde olan G.A., daha önce ödediği kira bedellerini tekrar ödemek zorunda kaldığını ifade etti. Bunun sebebini, ev sahibinin kendisine IBAN numarası vermemesi olarak açıkladı. G.A., bu nedenle ödemelerini üst kata giderek ev sahibinin gelinine teslim ettiğini belirtti.

uskudarda-tahliye-davasi-acan-ev-sahibi-kiracinin-kardesine-saldirdi-9203-dhaphoto1.jpg

“KENDİ PARAMLA ŞİDDET GÖRÜYORUM”

G.A. yaşananları şu sözlerle anlattı: Uzun süredir ev sahibiyle sorun yaşıyoruz. Kendisinin talep ettiği kira artışını karşılayamayacağımı söylediğimde, eşi beni tehdit etti. Yasaları kullanmalarını istedim. Ancak ev sahibi, 'Biz yasaları tanımıyoruz, gereğini yaparız' diyerek tehdit etti.

Kız kardeşim T.A. bir ara bulucu olarak gittiği ev sahibi tarafından saldırıya uğradı. Şiddet olayı sonrasında ev sahibi bana dava açtı. İcra ve tahliye davasıyla karşı karşıyayım ve 2023 yılında ödediğim kiraları tekrar ödemek zorunda bırakıldım. Kendi paramla şiddet görüyorum. Bu durumda haksız kazanç sağlandığını düşünüyorum. Ev sahibi eski bir zabıta müdürü ve bana sürekli şiddet uyguluyor. Şiddet ve parasal anlaşmazlıkların ne kadar kötü sonuçlar doğurabileceğini gördüm. Herkesin güvenmemesi ve para işlerinde dikkatli olması gerektiğini anladım.

uskudarda-tahliye-davasi-acan-ev-sahibi-kiracinin-kardesine-saldirdi-9203-dhaphoto4.jpg

“BOĞAZIMA İNDİREREK NEFESSİZ BIRAKTI”

Mağdurlardan biri olan Tülay Alpagut, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı:

Yukarı çıktığımda Yaşar Bey ile görüşmek istediğimi söyledim. Ancak kapıyı yüzüme küfreder bir tarzla kapattı. Başörtümü silah olarak kullanarak arkadan şalımı çekti ve başımı açtı. Boğazıma indirerek nefessiz bıraktı. Kendi elini silah olarak kullanarak başıma belki on kez vurdu. Ben daha önce göz ameliyatı olmuştum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar