Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin evliliğe ilk adımı attı! Bakın kimin kızıyla nişanlandı

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin evliliğe ilk adımı attı! Bakın kimin kızıyla nişanlandı
Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in 2016 yılında yaptığı kaza nedeniyle bir polisin şehit olmasına neden olan ve 8 ay cezaevinde yatan oğlu Rüzgar Çetin, Beşiktaş'ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kızıyla nişanlandı.

Kaza sonrasında 8 ay cezaevinde kalan Rüzgar Çetin, tahliye olduktan sonra özel hayatını gizli tutmuştu. Ünlü yönetmenin oğlu, 2019 yılında Ahmet Nur Çebi'nin kızı Mina Nur Çebi ile başlayan 4,5 yıllık ilişkisini noktaladıktan sonra, ikinci bir şansı hak etti.

Çift, uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelerek nişan kararı aldı. Evde düzenlenen aile arasındaki törenle nişanlanan Rüzgar Çetin ve Mina Nur Çebi, yakın çevrelerinin de katılımıyla evliliğe ilk adımı attı.

j.jpg

İşte nişan töreninden fotoğraf kareleri

2024-01-15-113246.png

ruzgar-cetin-mina-cetin.webp

NE OLMUŞTU!

2016 yılındaki kazada bir polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasıyla gündeme gelen Rüzgar Çetin, 8 aylık cezaevinin ardından serbest bırakılmıştı. Mahkeme, 6 yıl 3 ay hapis cezası vermiş, ancak tahliyesinde 8 aylık süreyi göz önünde bulundurmuştu. Rüzgar Çetin, bu zorlu sürecin ardından özel hayatında yeni bir sayfa açtı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar