Esmersoy düğün için otel bulamadı!

Esmersoy düğün için otel bulamadı!
Nazım Akmandil ile dünya evine girme hazırlıkları yapan Burcu Esmersoy, düğününü yapmak istediği İtalya'daki otelden, "2023'te görüşürüz" yanıtını aldı.

Kendisinden 15 yaş küçük yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil ile bir süredir düğün hazırlıklarında olan Burcu Esmersoy evlilik hayallerini 2023''e erteledi. Ünlü çiftin düğününün ertelenme nedeni ise İtalya''da çok beğendikleri otelin yoğunluğu olduğu öğrenildi. Düğün için Çizme''yi seçen ünlü sunucu 2023''e kadar otel yoğunluğunun azalmasını bekleyeceğini açıkladı.

 Burcu Esmersoy yüzüğünü shopladı! Takipçilerinin dikkatinden kaçmadı... -  Magazin Haberleri

"DÜĞÜN 2023’E ERTELENDİ"

Düğün yeri olarak İtalya’yı seçen Esmersoy, "Nazım''ın bana evlilik teklifi ettiği yer İtalya''da... Çok beğendiğim bir mekanda bir düğün yapılmıştı. Çok beğenmiştim. ''Burada mı evlenelim?'' demiştim. Sonra otelden bize ''2023''de görüşelim'' diye mail geldi. Yani otel dolu. Biz de, ''Biri düğününü iptal ederse bize haber verin'' diye haber verdik, onlardan yanıt bekliyoruz. İstediğim bir tarih var, onu ayarlamaya çalışıyorum. Karşılıklı görüşüyoruz" diyerek otel engelini dile getirdi.

"BODRUM''UN TADINI EYLÜL''DE ÇIKARIRIZ"

Bodrum tatilinden geçtiğimiz günlerde gelen Esmersoy, "Bodrum beni yoruyor. Seven de seviyor ama yorucu bir yer. Mesafeler yoruyor. Olduğundan daha uzun hâle geliyor. Kendi oturduğum, yaşadığım yerde çok mutluyum. Arkadaşlarım görüşmek istiyor. Onların yanına gitmem trafikte uzun sürüyor. O yüzden sakinliği seviyorum. Haziranın başı iyiydi, Temmuz, ağustos daha yoğun oluyor. Eylül gibi yine tadını çıkarırız" diye ekledi.

Diğer yandan geçtiğimiz aylarda sevgilisi Nazım Akmandil’den romantik bir evlilik teklifi aldığından söz etti. Esmersoy, "Teklif geldi. Hayırlısı olsun diyeyim" diye ekledi. Aynı zamanda parmağındaki gösterişli yüzüğü de dikkatlerden kaçmadı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar