Burcu Esmersoy aşk hikayesini anlattı

Burcu Esmersoy aşk hikayesini anlattı
Uzun sürenin ardından ilk kez Nazım Akmandil ile adı duyulan Burcu Esmersoy ‘Bambaşka Sohbetler’ programına konuk oldu. Programda sevgilisi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlatan Burcu Esmersoy "Çok aşığım, evlenebilirim" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta istediği mekanda düğün rezervasyonu bulunmadığı için evlilik tarihini erteleyen Burcu Esmersoy, Ceyda Düvenci’nin sohbet programına konuk oldu. Yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil ile nasıl tanıştığını anlatan Esmersoy, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Burcu Esmersoy''un eski eşi kimdir Berk Suyabatmaz''ın fotoğrafını beğendi -  Internet Haber

"UÇAKTA TANIŞTIK"

Esmersoy, "Bir sabah 8.15 uçağıyla Berlin''e uçarken, bomboş bir uçakta 2A ve 2B''ye oturduk biz. Boş uçakta yanyana! Uçak kalkmadan uyurum ben, yorucu bir tempoda çalıştığım için hep uyurum ben. Dikine uyuyabilen bir insanım, ne kadar hoş bir çocuk onun yanında uyumayayım şimdi horlarım ben diye, başka yere oturdum" dedi. Sözlerini sürdüren ünlü sunucu, "Uçak indi, uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım, 1 saat 45 dakika! O kuyrukta 2 tane Türk, konuşmaya başladık. Hikayeyi kimse bilmiyor, ilk kez anlatıyorum" ifadelerini kullandı.

Burcu Esmersoy, yeni sevgilisi Allan Hakko ile ilk kez el ele –

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar