Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisine evlenme teklifi etti! Tektaş sosyal medyada olay oldu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisine evlenme teklifi etti! Tektaş sosyal medyada olay oldu
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük 26 yaşındaki genç aşkı Gülseren Ceylan’a doğum gününde evlenme teklifi etti. O anları Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan sosyal medya hesabından paylaştı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Mehmet Ali Erbil’in kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile hakkında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. 66 yaşındaki şovmen, 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan’a doğum gününde evlenme teklifi etti.

Mehmet Ali Erbil, altıncı kez nikah masasına oturuyor. Evlilik teklifinde bulunduğu anları Instagram hesabından yayınladı.

Çapkınlıklarıyla ünlü olan her dönem aşk hayatıyla adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil altıncı kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

Sevgilisi Gülseren Ceylan'ın doğum gününü kutlayan şovmen, sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Mehmet Ali Erbil paylaşımına, "İyi ki doğdun sevgilim, iyi ki benimsin. Yerin sonsuza dek benim yanım olsun. Seni seviyorum" notunu düştü.

Sevgilisinin evlenme teklifi ettiği anları paylaşan Gülseren Ceylan’ın bu paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları “Tektaşın var anladık”, “Tekbaş baya büyük bir şeye benziyor”, “Bu kız nasıl 26 yaşında anlamadım”, “Yaş farkları çok fazla” yorumlarında bulundu.

7uu.jpg

k.jpg

u.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar