Ünlü oyuncu parasız kalınca sosyal yardıma başvurdu!

Ünlü oyuncu parasız kalınca sosyal yardıma başvurdu!
Aylar öncesinde dolar milyarderi bir yapımcının kızıyla evli olan ve hayatını lüks bir malikanede sürdüren oyuncu Dean McDermott ve eşi Tori Spelling'in lüks hayatları tuzla buz oldu. Ekonomik olarak büyük sıkıntılar çeken ikili sosyal yardım başvurusunda bulundu.

Hollywood sinemasına damgasını vurmuş ve milyarlarca dolarlık serveti bulunan ünlü yapımcı Aaron Spelling'in ölümü, bir evliliğin de çöküşünü beraberinde getirdi.

Spelling'in ölümüyle birlikte milyarlarca dolarlık servet, eşi Candy Spelling'e kalırken, ikilinin kızı Tori Spelling ise annesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle servetten önemli bir pay alamadı. Ünlü oyuncu ve yazarın, eşi Dean McDermott ile olan evliliğinin de bitme noktasına gelirken, yaşanan ekonomik çöküş sonrası çift adeta sokakta kalma noktasına geldi.

15.webp

İlk olarak çiftin evini içerisinde yaşamaya imkan vermeyecek seviyede zehirli küf sardı. Bu esnada eşiyle arası bozulan ve birlikte yaşamaya son veren Tori Spelling, yol kenarlarında bulunan ucuz motellerde yaşamaya başladı. Milyarder bir yapımcının kızı olmasına rağmen 5 çocuğuyla birlikte ucuz motellerde hayatını sürdürmeye çalışan Spelling, son olarak bir karavan parkında kalırken görüntülendi.

KOCASININ DA HAYATI ALTÜST OLDU

Spelling için başlayan kötü gidişat, aynı şekilde kocasının da hayatını başka bir noktaya getirdi. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Dean McDermott, geçtiğimiz günlerde sosyal yardım başvurusu yapmak için gittiği devlet kurumunda görüntülendi.

14.webp

KARDASHİAN AİLESİNE KOMŞUYDU, ŞİMDİ 4 KİŞİYLE BİRLİKTE YAŞIYOR

ABD magazin basınında yer alan iddialara göre Dean McDermott, Tori Spelling ile birlikte yaşadığı Hidden Hills'teki malikaneden taşındı. Bu lüks bölgede komşuları arasında Kardashaian- Jenner ailesi de vardı. Fakat şimdi dört erkek arkadaşıyla birlikte kiralık bir evi paylaşıyor.

56 yaşındaki Dean McDermott, oyunculuk tekliflerinin gelmemesi üzerine finansal açıdan zorluklar çekiyor. Bu yüzden de devlet yardımı alabilmek için resmi başvuru yapmak zorunda kaldı. Elinde bir zarf ile sosyal yardım başvuru için 40 dakika sıra bekleyen McDermott'un görüntüleri ABD basınında büyük ilgi uyandırdı.

13.webp

YARDIM BAŞVURUSUNA GENÇ SEVGİLİSİYLE GELDİ

İkili arasında yaşanan ayrılık süreci sonrasında McDermott, genç yaşlarda bir kadınla sevgili olmaya başladı. Öyle ki, sosyal yardım başvurusuna McDermott'un yanında giden güzel kadının kim olduğu merak konusu olurken, ABD'de yer alan magazin basını söz konusu esmer kadının 32 yaşındaki Lily Calo olduğunu ortaya çıkardı. İkilinin ne zaman sevgili olduğu bilinmezken, ihanet iddiaları nedeniyle evliliklerinin bitme noktasına geldiği ise yeni bir tartışmayı ateşlemiş durumda.

12.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar