Ünlü oyuncu Özgü Namal sessiz sedasız 6 yıllık ilişkisini noktaladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal sessiz sedasız 6 yıllık ilişkisini noktaladı!
Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın, turizmci Mehmet Ferman Doğan ile yaklaşık 6 aydır devam eden aşkı, sessizce sona erdi.

Namal'ın, 2014 yılında evlendiği nefes terapisti Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümünden sonra yaşadığı ikinci aşkıyla ilgili gelişmeler, sevenlerini şaşırttı.

Özgü Namal, eşinin 2020 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu kaybının ardından Muğla'daki evini kapatmış ve çocuklarıyla birlikte İstanbul'a dönmüştü. Uzun bir süre sonra "Kızıl Goncalar" dizisiyle ekranlara dönen ünlü oyuncu, geçtiğimiz ekim ayında turizmci Mehmet Ferman Doğan ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

ozgu1.webp

Ancak, çiftin ilişkisinin kısa sürede sona erdiği iddia edildi. Mehmet Ferman Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilişkilerine nokta koyduğunu duyurdu. "Hoşça kal iki gözüm, hoşça kal. Allah yar ve yardımcı olsun" notuyla veda eden Doğan'ın bu mesajı, ilişkinin sonlandığını gösterdi.

Özgü Namal ve Mehmet Ferman Doğan, ilişkilerini sessiz sedasız yaşamış, ancak ayrılıklarıyla gündeme bomba gibi düşmüştür. Her iki taraf da konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken, sevenler merak içinde çiftin neden ayrıldığını speküle etmeye başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar