Ünlü oyuncu Nilgün Belgün domuz gribine yakalandı

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün domuz gribine yakalandı
Ünlü oyuncu Nilgün Belgün domuz gribine yakalandı. Belgün’ün hastanedeki tedavisi sürüyor.

Ülkemizde ve dünyada son günlerde yaygın olan domuz gribi Nilgün Belgün’e de bulaştı. Turneye çıkan ünlü oyuncu 'Aşk ve Komedi' oyununda rahatsızlandı.

Denizli’de bir hastaneye kaldırılan ünlü oyuncuya domuz gribi teşhisi konuldu. Hastanede tedavi altına alınan oyuncu açıklama yaptı. Belgün açıklamasında, "Sevgili dostlar; ben de en sonunda salgın olan domuz gribine yakalandım. Turnenin sadece iki oyununu oynayabildim. Yarınki Fethiye ve Muğla gösterilerimi ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Yeni tarihleri en kısa zamanda sizlerle paylaşmış olacağım. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere…" dedi.

NİLGÜN BELGÜN KİMDİR?

Nilgün BELGÜN, 18 Mart 1953’te İstanbul’da doğdu. Çocukluğunu Büyükada’da geçiren Belgün, Özel Şişli Lisesi’nde okudu. İstanbul Belediye konservatuarı Şan ve Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

1973 yılında Devekuşu Kabare Tiyatrosu’nda “Haneler” oyunuyla profesyonel oyuncu oldu. Daha sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Levent Kırca Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul, Gencay Gürün gibi topluluklarda çalıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar