Adnan Oktar’ın sohbet grubuna benzetildi! Geceye damga vuran o kare

Adnan Oktar’ın sohbet grubuna benzetildi! Geceye damga vuran o kare
GQ Men of the Year 2023 ödül töreninde Icardi, Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman yan yana geldiği fotoğraf Adnan Oktar'ın sohbet grubuna benzetildi.

Dün akşam GQ Dergisi'nin düzenlediği ödül töreninde Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Icardi, Selahattin Paşalı gibi ünlü isimlerle bir araya geldi.

Gece boyunca Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit, Teoman ve Mauro Icardi gibi birbirinden farklı alanlarda ünlü isimler, yan yana oturarak töreni izledi. Bu özel geçit, futbolcu, şarkıcı ve oyuncuların aynı karede buluşmasıyla sosyal medyada oldukça konuşuldu. Kullanıcılar bu fotoğraf için, "Anneme tanısan çok seversin dediğim grup", "Sadece miras davasında bir araya gelen amcalar" ve "Teoman'ın bahsettiği renkli rüyalar oteli" gibi esprili yorumlar yaptılar.

Ödül töreninde Selahattin Paşalı Yılın Oyuncusu, Burak Özçivit 10. Yıl Özel Ödülü, Mauro Icardi Yılın Sporcusu ve Taro Emir Tekin Yılın Stil Sahibi ödüllerini aldı.

Sosyal medyada öne çıkan bu kare için kullanıcılar farklı yorumlar yaparken, bazıları bu ünlü isimlerin bir araya gelmesini şaşırtıcı ve ilginç bulurken, diğerleri de esprili yaklaşımlarla paylaşımlarda bulundular.


burak-ozcivit-icardi-ve-selahattin-pasali-16641402-1549-m.png

burak-ozcivit-icardi-ve-selahattin-pasali-16641402-6415-amp.webp

burak-ozcivit-icardi-ve-selahattin-pasali-16641402-6000-m.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar