Gelin görümce Müge Anlı'nın programında birbirine girdi! Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu

Gelin görümce Müge Anlı'nın programında birbirine girdi! Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Mustafa Hakkulu, esrarengiz bir şekilde 13 Aralık’ta ortadan kaybolmuştu. Mustafa’nın eski eşi Bengül hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Gelin görümce canlı yayında birbirine girdi.

13 Aralık'ta Adana'nın Kozan İlçesi'nde evden çıkan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'nun ortadan kaybolması, ailesini endişelendirdi. Kaybolan kişinin 150 bin TL ile evden ayrıldığı belirtilirken, ailenin bu durumu çözmek ve Hakkulu'yu bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuruda bulunduğu ortaya çıktı.

0x0-muge-anli-mustafa-hakkulunu-ariyor-gelin-gorumce-canli-yayinda-kapisti-karisi-yuzunden-1703147994375.webp

Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Mustafa Hakkulu'nun annesi Zühre Hakkulu, olayın detaylarını paylaştı. Mustafa Hakkulu'nun karısıyla sorunlar yaşadığını ifade eden Zühre Hakkulu, o gün çiçek alıp barışmak istediğini ancak gelinin bu barış teklifini kabul etmediğini belirtti.

0x0-muge-anli-mustafa-hakkulunu-ariyor-gelin-gorumce-canli-yayinda-kapisti-karisi-yuzunden-1703147997253.webp

Mustafa Hakkulu'nun kardeşi Seher ise, kardeşinin neden sürekli git-gel yaptığını sorgulayarak, karısının abisi üzerinden yaşadığı olayları anlattı. Seher, Müge Anlı'ya kardeşinin karısı tarafından sürekli kullanıldığını ve abisinin bu durumu affettiğini, ancak psikolojisinin ve dengesinin bozulduğunu söyledi.

Canlı yayında Seher ile Bengül arasında tartışma çıkarken, Mustafa Hakkulu'nun ailesi ve özellikle karısıyla yaşadığı sorunlar, izleyicileri derinden etkiledi. Ailenin yaşadığı bu zorlu süreç, Müge Anlı programında çözülmeye çalışacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar