Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Paris Moda Haftası'nda Külot modasına uydu! Tarzı dikkat çekti

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Paris Moda Haftası'nda Külot modasına uydu! Tarzı dikkat çekti
Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, son dönemde aldığı cesur moda tercihleriyle adından söz ettiriyor. Bu kez, ünlü oyuncu Paris Moda Haftası'na katılarak külot modasına uydu. Pamuk tarzıyla herkesi büyüledi.

2011 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olan ve o günden beri başarılı projelerde yer alan Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz günlerde Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına katılmamasıyla gündeme gelmişti. Galaya gitmeyen Pamuk, Paris Moda Haftası'nda gerçekleşen defilelerden birinde poz vererek adeta olay yarattı.

rrf-001.jpg

Sosyal medya üzerinden cesur paylaşımlarına devam eden Melisa Aslı Pamuk'un, külot modasına uyduğu anları içeren fotoğrafları, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. İddialı pozlarıyla dikkat çeken Pamuk'un tarzı, sosyal medyada birçok yorum aldı. Bazı takipçileri, "Giyinmeyi unutmuş", "Buna da tarz mı deniyor" gibi yorumlar yaparken, Fransa'nın Lille takımında futbol oynayan sevgilisi Yusuf Yazıcı ile olan ilişkisinin etkisiyle, "Yusuf Yazıcı yaşadı" şeklinde esprili yorumlar da yapıldı.

e3w3.jpg

Melisa Aslı Pamuk'un Paris Moda Haftası'ndaki cesur tarzı, moda dünyasının da dikkatini çekerken, oyuncunun sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı fotoğraflar hızla viral oldu.

ttu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar