Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu eski eşiyle barıştı! Dudak dudağa pozları olay oldu

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu eski eşiyle barıştı! Dudak dudağa pozları olay oldu
İsmail Hacıoğlu, yeni yıla eski eşi Duygu Kumarki ile barışarak girdi. Ünlü oyuncu 2020 yılında boşandığı Duygu Kumarki ile yeniden barıştı ve dudak dudağa pozları sosyal medyayı salladı.

Son olarak "Cem Karaca’nın Gözyaşları" filminde başrol oynayan İsmail Hacıoğlu'nun özel hayatı, hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Bir süre önce ilişkisini noktaladığı Aslıhan Gürbüz ile gündemde olan Hacıoğlu, eski eşi Duygu Kumarki ile yeni yıla girdi.

DUDAK DUDAĞA POZ DİKKAT ÇEKTİ

2016-2020 yılları arasında evli kalan İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki'nin tekrar bir araya gelmesi, magazin dünyasında sürpriz bir gelişme olarak değerlendirildi. Yeni yıl kutlamalarını birlikte geçiren çift, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları dudak dudağa fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

640xauto-001.webp

Duygu Kumarki'nin daha önce yaptığı bir paylaşımda, eski eşi için duygusal sözler sarf ettiği görülmüştü. Kumarki, "Dilin başka dediği zaman yine sırtımızdan eksik etmediğin elinle iyi ki varsın. İyi ki doğdun. Ailece nice güzel yaşların olsun. Seni hep çok sevdim ve daima seveceğim" ifadelerini kullanarak duygusal bir mesaj vermişti.

Çiftin boşanma sebebini İsmail Hacıoğlu'nun iddia edilen ihaneti oluşturuyordu. Ancak şimdi, yeniden bir araya gelmeleriyle birlikte, bu ilişkinin nasıl bir dönüş yaşadığı ve çiftin geleceği merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar