Ünlü oyuncu 3 katlı köşke yerleştirmişti! Depremzede meğerse pek çok ünlüyü aynı konuda...

Ünlü oyuncu 3 katlı köşke yerleştirmişti!  Depremzede meğerse pek çok ünlüyü aynı konuda...
6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından bir yıl geçtikten sonra, ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan depremzede ailelerine sağladığı yardımlar ile gündeme oturmuştu. İddiaya göre, ünlü oyuncunun İstanbul'da bulunan 3 katlı köşke yerleştirdiği depremzede Muhammed öğretmenin birden çok ünlü isimden yardım istediği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan’ın İstanbul’da bir eve yerleştirdiği depremzede Muhammed Irmak’ın daha önce aynı konuda birçok ünlüden yardım istediği ortaya çıktı.

s-5b891f7e44b73b05e67583a2241ce0779e5a36e3.jpg

Ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan’ın kaybettiği cüzdanı bulan Muhammed öğretmen, oyuncunun numarasını almış ve 6 Şubat’ta meydana gelen depremde ailesinin zor durumda olduğunu söyleyerek kendisinden yardım istediği depremden aylar sonra ortaya çıkmıştı.

tt.jpg

Ünlü oyuncuda bu yardıma sessiz kalmayarak İstanbul’un Bağdat Caddesi'nde bir eve depremzedenin ailesini yerleştirdiği ortaya çıkmıştı. Bu olayın ortaya çıkmasını sağlayan kişi ise depremzede Muhammed Irmak.

Depremzede Muhammed Irmak kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı bu video günlerce konuşulmuştu. Alp Kılınç isimli bir sosyal medya kullanıcısı ise depremzede öğretmenin daha önceden başka ünlü isimlerden yardım istediği paylaşımları ortaya çıkardı.

y7u.jpg

AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANINA DA AYNI KONUDA TEŞEKKÜR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Kişisel hesabından Kılınç, aynı depremzedenin AKP Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmene ulaştığını ve ailesine barınma imkanı sağlayarak yardım ettiğini söyleyerek dua ettiği videoyu paylaştı.

Aynı depremzede bununla da sınırlı kalmayarak cüzdan hikayesini anlatarak röportaj vermiş. Öte yandan aynı depremzedenin 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde gazi olduğunu söylediği kayıtlarda ortaya çıktı.

op.jpg

15 TEMMUZ GAZİSİYİM DİYEREK PROGRAMLARA ÇIKMIŞ

Alp Kılınç isimli sosyal medya kullanıcısı hesabından şu paylaşımda bulunuyor:

Arkadaş o kadar profesyonel ki 15 Temmuz Darbe günü de gaziyim diyerek her yerde programlara çıkıp hikaye anlatıp sağda solda röportajlar vermeye başlamış.

6 Şubat depreminden 1 yıl sonra aynı adama yardım yaptığı haberlerle gündeme gelen ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan ise bu durum karşısında sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

tgt.jpg

"BU ORGANİZASYONU TEK BAŞIMA YAPMADIM"

"Bu videoyu, üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmek adına çekiyorum. Son zamanlarda çokça dolaşan bir video var; depremzedesi Muhammet isimli kardeşimizin yaşadıklarını anlattığı bir video. Bu videoda benden de bahsediliyor. Anlatılanlar doğru olsa da, bu videoyu çekmek için iki sebebim var," diyen Ceylan, "Öncelikle, Allah'a şükürler olsun, çok sayıda dua aldım. Bu organizasyonu sadece benim yaptığım algısı oluşmasından ve bazı yerlerde böyle anlatılmasından endişe duyduğum için ve bu nedenle bir açıklama yapmak istiyorum. İlk olarak, bu bizim için bir yardım veya destek değil, bir borçtu, şerefli bir borçtu. Ben ve dostlarımız, milyonlarca vatandaşımız gibi, elimizden gelenin en iyisini yaparak borcumuzu ödedik. Ancak o köşe evin bir sahibi vardı; işadamı Şehmus Üzüm. Bizi tanıştıran Filistinli arkadaşımız Ahlam ile birlikte, Azra, Senem, Aykut, İlyas, Metin ve adını sayamadığımız diğer tüm dostlarımızla birlikte bu görevi yerine getirdik. Avrupa'dan ve Anadolu Yakası'ndan yardımları taşıyan Muhammed, boyacı Emrah Usta'nın ücretsiz olarak boyadığı ve tadilatını yaptığı köşkün görevlisi Nedim Abi ve diğer yardımcılarımız... Yıkamacı abimiz, yatakları ve halıları ücretsiz olarak yıkadılar. Bu sıradan görevlerin altını çizmemin nedeni, organizasyonda yer alması gereken herkesin hatırlanması ve bu durumdan tek başıma sorumlu gibi gösterilmem. Bu açıklama, duaların tek sahibi olduğum algısını düzeltecek ve vicdanımı rahatlatacaktır," şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar