Ünlü model Yaşar Alptekin'den çarpıcı açıklama: Kadınsız yaşayamayız!

Ünlü model Yaşar Alptekin'den çarpıcı açıklama: Kadınsız yaşayamayız!
Kısa süre önce eşini kaybeden oyuncu ve model Yaşar Alptekin Demet Akalın ve Alişan'ın sabah programına konuk oldu. Alptekin'inin açıklamaları tepki topladı.

Ünlü modelden çarpıcı açıklama: Kadınsız yaşayamayız!

Bir dönem Türkiye'nin ünlü isimlerinden Yaşar Alptekin, Demet Akalın ve Alişan'ın Star TV'de yayınlanan programına konuk oldu. Alptekin geçtiğimiz Aralık ayında eşini kaybetmişti. 

 

yasar-alptekin-hayatini-degistirmeye-sakip-11869274-6878-m.jpg
 

"KADINSIZ YAŞAYAMAYIZ"


Programda Alişan'ın 'Geçen geldiğinde kesin bir dille evlenmem diyordun şimdi fikirlerin değişmiş' demesi üzerine açıklama yapan Alptekin, "Evliliği düşünüyorum ama bu düşünce sürem ne kadar olur, bilemiyorum. Sonuçta erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var. Biz erkekler kadınsız yaşayamayız. Yemeğimi yapsın, çamaşırımı yıkasın diye değil... Kadın, erkeğin hayatına estetik katıyor" dedi.

"TESETTÜRLÜ OLMA ŞARTIM YOK"


Nasıl biriyle birlikte olmak istediğinden bahseden Alptekin, sözlerine şöyle devam etti: "Motora binmeyi sevecek, gezmekten korkmayacak biri isterim. Tesettürlü olmasını isterim ama şartım değil. Büyük konuşmayayım ama yabancı biri ile olmaz. Kültür farkı var. Türkiye'de bu kadar güzel kadın varken neden yabancıyla evleneyim?
 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar