Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü itirafı! 

Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü itirafı! 
Oyuncu Hazar Ergüçlü, uzun süredir aşk yaşadığı yönetmen sevgilisi Onur Ünlü  ile birlikteliği hakkında açıklamalar yaptı. Ergüçlü, "Onur'dan provokatif olmayı öğreniyorum" dedi.

Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü itirafı! 

Marie Claire dergisine röportaj veren Hazar Ergüçlü, üç yıldır aşk yaşadığı yönetmen sevgilisi Onur Ünlü hakkında konuştu.

0x0-onur-unlu-ile-ask-yasayan-haza-ergucluden-evlilik-aciklamasi-1551336949864.jpg


Hazar Ergüçlü, "Onur'dan provokatif olmayı öğreniyorum. Seni hep anda tutuyor, hiç bırakmıyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki, aklında başka bir şey varken konuşmak diye bir şey söz konusu değildir. Tam olarak burada değilsen konuyu kesinlikle kaçırırsın. Sürekli hazır ve burada olman gerekiyor. O provokatiflikle başa çıkabilmek acayip bir şey yani. Bir cümlede anlatacak olursam; onunla kendim olmayı ve bununla da gurur duymayı öğreniyorum" dedi.

"SON BİR YILDA ÇOK ŞEY YAŞADIM"


Ergüçlü, daha önce de "Yalan söylemeyeceğim. Pandemi beni içten içe mutlu ediyor. Evet, insanlık korkunç bir şeyle boğuşuyor olabilir. Ben de aynı karamsarlık içindeyim ama mutluyum. Sağlam hissediyorum. Son bir senede çok fazla şey yaşadım. Bir yere gidememekten, maske takmak zorunda olmaktan, bir mekana gidip dans edememekten bunaldım" şeklinde konuşmuştu.


"ZİNCİRLERİMDEN KURTULDUM"


Değiştiğini ve zincirlerinden kurtduluğunu söyleyen Ergüçlü, "Artık birçok şey umurumda değil. Beni kırmak eskisi kadar kolay değil. Müthiş rahatladım. Çok pizza yiyorum. Biraz kilo alsam da 'Olduğum gibi güzelim' diyebiliyorum. Ya da sivilcem olması güzel hissetmeme engel olmuyor" demişti.

 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar