Ünlü manken Didem Soydan 52 bin kişiyi neden engelledi!

Ünlü manken Didem Soydan 52 bin kişiyi neden engelledi!
Yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü model Didem Soydan, sosyal medya hesabından 52 bin kişiyi engellediğini söyledi.

Ünlü model Didem Soydan hem paylaşımları hem açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Soydan, bu kez de yaptığı açıklamayla gündeme geldi.

39 yaşındaki Soydan, son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla dikkat çekti.

730 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından aynadan çektiği bir videosunu yayınlayan ünlü modele, kısa sürede 9 binden fazla beğeni geldi.

Takipçilerinin; "Tüm ülke Didem Soydan'ı konuşuyor şu an", "Uma Thurman canlandı gözümde" ve "Yanıyorsun" gibi yorumlar yaptığı Soydan, bir sosyal medya kullanıcısından gelen "Didem Hanım gerzeklerin neslini tüketmişsiniz, eleştiren güruh ortada yok. Elinize sağlık" mesajına kayıtsız kalamadı. Takipçisine yanıt veren ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

"Çok uğraştık, sonunda bir minik meyvesini alıyoruz. Dünyada toplamda 52 bine yakın hesap engelleyen tek isim olduğumu biliyorum. Millet o rakamı satın alıyor takipçi çoğaltmak için, biz gitsinler diye üstüne para vereceğiz neredeyse. Ama temizledik cühelaları."

640xauto-1-002-1.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar