Ünlü komedyen Ata Demirer Seçil Erzan’ın tuzağına düşmekten son anda kurtuldu! 131 saniyelik sır görüşme

Ünlü komedyen Ata Demirer Seçil Erzan’ın tuzağına düşmekten son anda kurtuldu! 131 saniyelik sır görüşme
Kamuoyunda tanınan futbolcuları Fatih Terim Fonuyla dolandıran Seçil Erzan’ın ünlü komedyen Ata Demirer ile de görüştüğü ortaya çıktı.

Show Haber'in haberine göre iddiaya göre, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera, Selçuk İnan gibi futbolcuları dolandıran Seçil Erzan’ın dosyasında yeni gelişmeler yaşandı. Erzan'ın Ata Demirer ile de görüştüğü ortaya çıktı. HTS kayıtlarına yansıyan 131 saniyelik görüşmenin içeriği sır gibi bilinmezken, iddiaya göre Erzan, ünlü komedyeni de fona dahil etmeye çalışmış.

Öte yandan mağdurların dolarlık kaybı banka tarafından karşılanması ihtimali mahkeme tarafından reddedildi.

yy.jpg

ATA DEMİRER İLE SIR GÖRÜŞME

Futbol camiasından tut köylülerine kadar dolandıran Seçil Erzan’ın ünlü komedyen Ata Demirer ile görüştüğü ortaya çıktı. Erzan ile Demirer'in 131 saniyelik konuşması HTS kayıtlarında ortaya çıktı. 15 Ocak'ta Erzan, Demirer'i aradı. Ünlü komedyen o çağrıya ertesi gün döndü. Yaklaşık 2 dakika süren telefon görüşmesinde ne konuşulduğu bilinmiyor.

yty.jpg

NE OLMUŞTU

Seçil Erzan'ın Fatih Terim Fonu ile futbolcular, iş insanları ve çeşitli meslek gruplarından müştekilere, yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon bulunduğunu ve yine kamuoyunda tanınan Fatih Terim gibi isimlerin bu fona dahil olduğunu söyleyerek, dolandırdı.

İddianamede, Erzan'ın, müştekilerin verdiği paralara ilişkin sahte belgeler oluşturarak, bu belgelere bankanın kaşesini ve ıslak imzasını atarak müştekilere teslim ettiği ve dolandırıcılık kastıyla hareket ettiği bildiriliyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar