MasterChef All Star'da ortalık karıştı! İki yarışmacı birbirine girdi

MasterChef All Star'da ortalık karıştı!  İki yarışmacı birbirine girdi
Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde iki yarışmacı birbirine girdi. Programda tansiyonlar yükseldi.

MasterChef All Star'da dün akşamki bölümde yaşanan gergin anlar, Sergen'in oyun sırasında sürekli bağırmasıyla başladı. Esra, bu duruma dayanamayarak "Kendine gel. Çocuk yok senin karşında" diyerek Sergen'e karşı tepkisini gösterdi.

hh.jpg

Dokunulmazlık oyunu sırasında Sergen'in püresinin tezgahtan kaldırılması, Esra'nın daha da isyan etmesine sebep oldu. Sergen, Esra'ya "Siz nasıl bir insanmışsınız? Yemeği niye çöpe atıyorsun? Git patates haşla. Umurumda bile değil" şeklinde bağırarak tansiyonu daha da yükseltti.

uiu.jpg

Esra'nın Sergen'in sürekli ters cevap vermesinden rahatsız olmasıyla tartışma iyice alevlendi. Esra, "Bana bağırma. Tersleyip durma sürekli, senin karşında çocuk mu var? Yemeğine sahip çık. Getir götür yapıyorum size hayret bir şey ya" diyerek Sergen'e karşı tepkisini sürdürdü.

yy.jpg

Yemeğini yapmaya çalışan Sergen, Esra'nın yardım etmek istemesine daha da sinirlenerek "Allah aşkına başımdan gider misin? Allah'ını peygamberini seviyorsan çekil git şu başımdan hadi. Git söylenme başka bir şey yap" ifadelerini kullanarak programdaki tansiyonu doruğa çıkardı.

MasterChef All Star'da yaşanan bu gergin anlar, izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar