Ünlü astrolog Zuhal Taşçı tarih vererek açıkladı: Hangi cumhurbaşkanı adayına suikast düzenlenecek

Ünlü astrolog Zuhal Taşçı tarih vererek açıkladı: Hangi cumhurbaşkanı adayına suikast düzenlenecek
Gazeteci Sercan Kahveci ile Çıkış programının konuğu olan Astrolog Zuhal Taşçı, 5 Mayıs’taki güneş tutulmasının cumhurbaşkanı adaylarını nasıl etkileyeceğini tek tek açıkladı. Hakkında skandallar ortaya çıkacak aday kim? Hangi adayın sağlık problemleri artacak? Hangi adaya komplo düzenlenecek? İşte tüm detaylar…

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL 

Daha önce deprem tarihlerini bilen Astrolog Zuhal Taşçı, bu kez cumhurbaşkanı adaylarını uyardı. 5 Mayıs’ta gerçekleşecek olan güneş tutulmasının cumhurbaşkanı adaylarını olumsuz etkileyeceğini söyleyen Taşçı, tek tek etkilerini açıkladı.

“KILIÇDAROĞLU’NA SALDIRI DÜZENLENEBİLİR”

Taşçı, Kılıçdaroğlu için "20 Nisan güneş tutulması Kılıçdaroğlu için çok önemli. Daha fazla gündemde olabilir, toplumda parlayabilir. Kendisine ve Millet İttifakı’na karşı komplo, saldırı gelişmeleri olabilir. Bunlar daha sert bir şekilde ortaya çıkabilir” dedi.   

“İNCE SAĞLIK YÖNÜNDEN EN ÇOK ZARAR GÖRECEK KİŞİ”

Muharrem İnce, tutulmayı karşıdan alıyor. Hakkında çıkacak skandallar olabilir. Güç kaybı yaşayabilir, sağlık yönünden en çok zarar görecek liderlerden biri. Muharrem İnce’nin hakkında şok bilgiler çıkabilir.

Taşçı, şunları söyledi:

5 Mayıs toplumdaki kaosun, ayrışmanın ortaya çıkacağı bir dönemi ifade ediyor.  Özellikle Mars’ın Türkiye haritasından birini evrede seyretmesi, meclisle, bürokratlarla ilgili çok önemli ittifakları olayları ortaya çıkardı. Seçime yakın dönemde yasa ile değişecek tasarılar,  halkı galeyana getirebilir, çatışmalar yaratabilir. Tutulma ile birlikte siyasilerin sırlarının ortaya çıkacağı Türkiye ile ilgili önemli kuruluşların skandalları ortaya çıkabilir. Yer değişimleri, istifalar ortaya çıkabilir.

Kılıçdaroğlu’nun bu yıl zorlu bir haritası var. Daha çok mücadele ederek, tırnaklarıyla kazıya kazıya bir şeyleri ulaşmayı gösteriyor. 20 Nisan güneş tutulması Kılıçdaroğlu için çok önemli. Daha fazla gündemde olabilir, toplumda parlayabilir. Ancak ona karşı manüpülatif hamleler de olabilir.

Kendisine ve Millet İttifakı’na karşı komplo, saldırı gelişmeleri olabilir. Bunlar daha sert bir şekilde ortaya çıkabilir. 

 5 Mayıs tutulması ile de ittifakları ile arası bozabilir. Güç çatışmaları ortaya çıkabilir.  Muharrem İnce, tutulmayı karşıdan alıyor. Hakkında çıkacak skandallar olabilir. Güç kaybı yaşayabilir, sağlık yönünden en çok zarar görecek liderlerden biri. Muharrem İnce’nin hakkında şok bilgiler çıkabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar