4 tane imam nikahlı eşi olduğunu söylemişti.. Topa tutulan Sinan Akçıl sessizliğini bozdu

4 tane imam nikahlı eşi olduğunu söylemişti.. Topa tutulan Sinan Akçıl sessizliğini bozdu
Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in YouTube programına katılan şarkıcı Sinan Akçıl,4 tane imam nikahlı eşi olduğunu söylemiş ve programda eşlerinden boşanmıştı. Eleştirilere maruz kalan Akçıl, açıklamasıyla gündem oldu.

HANDE KARACAN/GÜNBOYU

Programda ''İmam nikâhını severim. Benim 4 tane eşim var'''' diyen ünlü şarkıcı bu sözlerle eleştirilere maruz kaldı.

Danla Bilic, bir yandan yaprak sarması yapmaya çalışan ünlü şarkıcıya çeşitli sorular sordu. Bilic, Akçıl''a ''Sen çok inançlıymışsın. Böyle bir bilgi edindim. Peki bu imam nikahı bağımlılığı...'''' ifadelerini kullandı.

Akçıl''ın verdiği ''Severim, severiz kardeşim öyle işleri.'' yanıtına karşılık veren Bilic, "Ne diyorsun mesela, ''Gel imam nikahı kıyalım'' mı?" diye sordu.

Akçıl ise ''Evet! Ne diyebilirim başka? Sen benim için artık başka bir mertebedesin derim, dedim de. 4 tane eşim var imam nikahlı. Boş ol diyemedim, konuşmuyorlar hiçbiri benimle'' yanıtıyla herkesi şoke etti.

Ünlü şarkıcı bu sözlerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Şarkıcı paylaşımında yer verdiği, ''Bu dini nikah haberleri beni sıkmaya başladı. İşin esprisi ile söylediğim laflar da niyetini aşmasın hiç kimsenin kalbini kırmak istemem, biz çok şükür ki Laik bir ülkede yaşıyoruz ve inancım gereği birisi resmi nikahlı eski eşim olmak üzere ''tüm hayatım boyunca''toplam 4 kişiyle bunu yaptık, bundan da gocunmuyorum. herkesin inancı ve değer verdiği kişiyle yaşamayı tercih ettiği yol kendine aittir. Nokta.'' ifadeleriyle bir kez daha tepkilerin odağı oldu.

Danla Bilic ise Sinan Akçıl’ın tweetini alıntılayarak sosyal medya hesabından paylaştı. ''Bu konuyu biraz uzatmadık mı ya soruyu ben zaten şaka amaçlı sordum kendisi de ben Nihat Hatipoğlu olmadığım için gayet sempatik bir yerden ve bayağı da dürüstçe cevapladı. Ben nikahın her türlüsüne karşıyım''

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar