CHP binasına saldıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: Hangi olayın ardından karar verdi

CHP binasına saldıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: Hangi olayın ardından karar verdi
CHP İstanbul İl Başkanlığı binası çevresinde havaya ateş açan ve tutuklanan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı. Hangi olayın ardından saldırıya karar verdi? İşte tüm detaylar…

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasına saldıran Emre D., savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Şüpheli, ifadesinde "Nereden geçtiğimizi dahi bilmiyordum. Ne CHP binasından ne de çevredeki diğer binalardan haberdar değilim" dedi.

Şüphelinin ifadesinde, "Olaydan yaklaşık 1 hafta önce aileme ait iş yerinin önünde dururken kimliği belirsiz kişiler yanıma gelerek 4-5 el ateş ettiler. Olaydan sonra 4 gün hastanede kaldım. Bu olaydan sonra arkadaşlarımla gezerken beni vuran şahıslara göz dağı verebilmek için sosyal medyadan canlı yayın açtım. Yayına katılan sahte hesaplar ağır küfürler etmeye başladı, gururuma yediremedim. Hastaneden çıktıktan sonra üzerimde silah taşıyordum. Canlı yayındaki küfürlere sinirlendim, araç hareket halindeyken ön cam koltuğun camını açarak havaya 2-3 el ateş ettim. Ateş ettiğim esnada nereden geçtiğimizi dahi bilmiyordum. Ne CHP binasından ne de çevredeki diğer binalardan haberdar değilim. Herhangi bir kişiye, kuruma veya kuruluşa karşı herhangi bir eylem gerçekleştirmedim" dediği öğrenildi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar