Astrolog Nilay Dinç, "Yer yerinden oynayacak"

Astrolog Nilay Dinç, "Yer yerinden oynayacak"
Ünlü astrolog Nilay Dinç Twitter hesabından yaptığı öngörülerle sosyal medyada gündem oldu. 28 Şubat 2023 'e dikkat çeken ünlü isim "Bu tarihi not edin" diyerek uyarılarda bulundu.

Astrolog Nilay Dinç sosyal medya hesabından 28 Şubat 2023 için öngörülerde bulundu. Yaptığı açıklamalarla gündem olan ünlü isim, Twitter hesabından "Bu tarihi not edin, 28 Şubat 2023’de Satürn ve Plüton 29 derecede olacak.  -+ 15 gün içinde öyle olaylar olacak ki, tarihe derin bir not yazılacak. 11 Şubat haftası büyük ifşalar başlayacak, 28 Şubat ve sonrası yer yerinden oynayacak" paylaşımında bulundu. 

Yaptığı öngörülerle gündeme gelen Astrolog Dinç, 28 Şubat 2023''e dikkat çekerek, takipçilerini uyardı.

"Bu tarihi not edin, 28 Şubat 2023’de Satürn ve Plüton 29 derecede olacak. 28 Şubat ve sonrası yer yerinden oynayacak" öngörüsünde bulunan astrolog, daha önce de 22 Ekim tarihinde yaptığı şu paylaşımla dikkatleri üzerine çekmişti:

"25 Ekim Salı günü 2 derece Akrep burcunda parçalı Güneş tutulması meydana gelecek. Etkisi 6 ay sürecek olup 124. Saros döngüsünde olacak. Bu nedenle Plüton etkisi içinde girip deprem, patlama, yangın ve terör saldırılarına dikkat etmek gerekir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar