Ünlü astrolog Dinçer Güner tek tek uyardı! Yangın, patlama ve depremler artacak

Ünlü astrolog Dinçer Güner tek tek uyardı! Yangın, patlama ve depremler artacak
Astrolog Dinçer Güner, bu hafta gökyüzünde önemli bir etkileşim yaşanacağını bu etkileşimin 12 burcu nasıl etkileyebileceğini sosyal medya hesabından paylaştı. Mars ile Jüpiter arasındaki gergin görünüm, dünya genelinde nasıl etkiler yaratacak. Gelin hep birlikte bakalım...

Mars, astrolojide gücün ve mücadelenin sembolü anlamına geliyor. Bu hafta Kova burcunda seyahat eden Mars, Jüpiter'in Boğa burcundaki seyahatiyle karşı karşıya gelecek. Bu ikili arasındaki çekişmeli görünüm, kontrol edilmesi zor bir enerjiyi ortaya çıkarabilir. Plansız büyüme hedefleri, kontrolsüz risk alma eğilimleri ve ani patlamalar olabilir.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, bu hafta sakin olunması gerektiğini vurguluyor. Aceleci davranmanın kazalara ve yaralanmalara yol açabileceğini belirtiyor. Ayrıca ego patlamalarına dikkat çekiyor ve gereksiz tartışmalardan kaçınılması gerektiğini vurguluyor. İnançlar, din ve spor gibi konularda gereksiz münakaşalardan kaçınılması önemli olduğunu vurguluyor.

11-iatw.webp

Finansal konular da bu hafta ön planda olacak. Güner, kredi, borçlar, yatırımlar ve miraslarla ilgili krizlerin ortaya çıkabileceğini söylüyor. Özgürlük ve bağımsızlıkla ilgili konuların abartılabileceğine dikkat çekiyor ve bedeni aşırı zorlamamayı öneriyor.

Dünya genelinde ise, Yayıncılık, eğitim, ticaret ve medya gibi alanlarda stresli durumlar yaşanabileceği uyarısında bulunuyor. Dini konular ve terör olaylarıyla ilgili sert durumların ortaya çıkabileceğini belirtiyor. Yangın, patlama ve deprem gibi risklerin artabileceği konusunda da uyarıda bulunuyor.

tt.jpg

ww.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar