Ünlü araştırmacıdan İmamoğlu’na ‘Muharrem İnce’ hatırlatmalı gönderme: Kim ne ederse kendine eder!

Ünlü araştırmacıdan İmamoğlu’na ‘Muharrem İnce’ hatırlatmalı gönderme: Kim ne ederse kendine eder!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Vız gelir, tırıs gider” sözlerini eleştiren, Avrasya Araştırma’nın Başkanı Kemal Özkiraz,” Vız gelir tırıs gider sözü rakip tarafa söylenirse meydan okumadır, özgüven göstergesidir. Kendi tabanına söylenirse umursamamaktır, çok inciticidir” dedi.

KİM NE EDERSE KENDİNE EDER...

Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım yapan, Avrasya Araştırma’nın Başkanı Kemal Özkiraz, İmamoğlu’na eleştirilerde bulundu.

“Vız gelir, tırıs gider” sözünün kendi tabanına söylenmesinin ‘umursamamak’ ve ‘çok incitici’ olduğunu vurguladı. Özkiraz ayrıca, Muharrem İnce hatırlatmasında bulunarak, bir eleştiride bulundu.

Özkiraz paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Vız gelir tırıs gider sözü rakip tarafa söylenirse meydan okumadır, özgüven göstergesidir. Kendi tabanına söylenirse umursamamaktır, çok inciticidir. En son kendi tabanına "şizofrenler" diyen birisinin 30.5’den 0.5''e düşmesi 6 ay sürdü. Kim ne ederse kendine eder. Binlerce TV, radyo, trol, gazete, kamu kurumları, CB, Bakanlar, topyekûn bir devlet gücünün İmamoglu''na yapamadığını, İmamoğlu kendine 24 saatte yaptı. Çünkü bu insanların İmamoglu''na yaptıkları zulüm karşısında onu savunabiliyorduk, İmamoglu''nun kendine yaptığı zulmü savunamıyoruz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar