Üniversite öğrencisi AKP’nin oy toplama taktiğini anlattı: Her cümlesi büyük alkış aldı

Üniversite öğrencisi AKP’nin oy toplama taktiğini anlattı: Her cümlesi büyük alkış aldı
İstanbul Üniversitesi'nde okuyan genç kızın, sokak röportajında iktidara ilişkin eleştirileri sosyal medyada viral oldu.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Seçime ilişkin yapılan röportajda genç kız “Yoksulluk içinde büyüyoruz, İş veren Suriyeli, Afgan’ı çalıştırıyor. Adamların cezai ehliyetleri bile yok. Halk açlıktan kırılıyor. İnsanların dini, siyasi ve tarihi algılarını yönettikleri için oy topluyorlar” dedi.

Genç kız, şunları söyledi:

İstanbul Üniversitesi'nde Hukuk öğrencisiyim. Kardeşim üniversiteye hazırlanıyor. Kaygı bozuklukları yaşıyor çünkü bu ülkede geleceğini göremiyor. Benim ecdadım da bu ülkede büyüdü, benim çocuklarım da burada büyüyecek. Ama yoksulluk içinde büyüyoruz. Üsttekiler benden biraz daha yiyecek, filler tepişecek diye karıncalar daha da ezilecek. Ara kesim yok, saray rejimi, kast sistemi var. Sanki Hindistan’dayız. Zengin çok zengin oldu, fakir daha fakir. Orta kesim yok oldu. Vatandaşın sırtından alıp kendilerini yükseltiyorlar, parayı alan da zaten kaçıyor. Bakın damadı ortada yok şuan. Victor Hugo ne diyor. 1 ekmek çaldım, 6 ay bedava ekmek yedim. Millet şimdi böyle düşünüyor. Refah seviyesine ulaşmak için suç oranını düşürmemiz lazım, iyi bir ekonominin olması lazım. İş veren Suriyeli, Afgan’ı çalıştırıyor. Adamların cezai ehliyetleri bile yok, bir şey yapıyorlar ortada bulamıyorlar. İnsanların dini, siyasi ve tarihi algılarını yönettikleri için oy topluyorlar. Düzenlemeleri kendilerine göre yapmışlar. Faturalar daha da fazla geliyor. Halk açlıktan kırılıyor. Milletvekilinin kullandığı bedeli ben ödüyorum. Adam fatura ödemiyor ki.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar